Eljif Elmas'ın vücudu görenleri hayran bıraktı

Eljif Elmas, Bursaspor ağlarına gönderdiği golün ardından büyük sevinç yaşıyor.
Eljif Elmas, Bursaspor ağlarına gönderdiği golün ardından büyük sevinç yaşıyor.

Fenerbahçe forması giyen genç futbolcu Eljif Elmas'ın vücudunun son hali taraftarları hayrete düşürdü. Bir süredir kuvvet idmanı yapan futbolcunun artan kas kütlesi sarı lacivertli taraftarları şaşırttı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giyen Eljif Elmas, kişisel Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Bir süredir kuvvet çalışması yaptığı bilinen genç oyuncunun gelişimi Fenerbahçe taraftarının ağzını açık bıraktı. Kas kütlesini bir hayli arttırdığı gözlenen Eljif Elmas'ın spor yaparken çekilen fotoğrafı yorum yağmuruna tutuldu.

Eljif Elmas sarı lacivertli kulübün fitness salonunda kol çalışıyor.
Eljif Elmas sarı lacivertli kulübün fitness salonunda kol çalışıyor.

ELJİF ELMAS KİMDİR?

27 Eylül 1999 tarihide Makedonya'nın Skopje kentinde dünyaya gelen Eljif Elmas, futbola Makedonya kulubü Rabotnicki'nin altyapısında başldı, 2015 yılında ise A takıma yükselip profesyonel olarak forma giymeye devam etti.

1,82 boyunda olan ve sağ ayağına hakim olan Elmas, Makedonya'nın 21 yaş altı takımlarında forma giydi, son olarak da Makedonya A Milli Takımı'na yükseldi. On numara mevkisinde oynayabilen genç yetenek, ihtiyaç halinde kanat ve merkez orta sahada da mücadele edebilmektedir.

Eljif Elmas'ın o eski halinden eser yok şimdi...
Eljif Elmas'ın o eski halinden eser yok şimdi...

Elfij Elmas,Rabotnicki ile geçen sezon 35 maça çıkarken 7 gol attı, 7 de asist yaptı. Makedonya U-21 Milli Takımı'nda da forma giyen Elif Elmas, Makedonya Futbol Federasyonu tarafından Aralık 2016'da 'En iyi Genç Oyuncu' seçildi.

Geçtiğimiz aylarda Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in de Türk kökenli olan oyuncuyu A Milli Futbol Takımı'na kazandırmak istediği yönünde haberler çıkmıştı.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

💪 Eljif Elmas.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()