Eljif Elmas'a zam geldi!

Fenerbahçe'nin Eljif Elmas'ın maaşına zam yapacağı iddia edildi.
Fenerbahçe'nin Eljif Elmas'ın maaşına zam yapacağı iddia edildi.

Süper Lig'in 5. haftasında Konyaspor'u Eljif Elmas'ın attığı golle 1-0 yenen Fenerbahçe, ligdeki 2. galibiyetini aldı. Bu galibiyetin ardından sarı laciverlilerin, Eljif Elmas'a jest yaparak futbolcunun ücretini artırma kararı aldığı belirtildi.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Konyaspor'u 1-0 yendi ve ligdeki 3 maç yenilginin ardından 2. galibiyetini aldı. Galibiyet golünü atan Eljif Elmas'a ise Fenerbahçe'nin jest yapacağı iddia edildi.

Fenerbahçe, Makedon oyuncuyu geçen sene 300 bin avro bonservis bedeliyle kadrosuna katmıştı. Elmas'a ödenen yıllık ücret ise 700 bin avroydu.

Star'ın haberine göre Fenerbahçe yönetimi, performansının her geçen gün üstüne koyan ve teknik direktör Phillip Cocu'nun gözdesi haline gelen Eljif Elmas'ın ücretini artırma kararı aldığı öne sürüldü.

Genç orta sahanın ücretinin 800 bin avro zamlanarak 1.5 milyon avroya çıkartılacağı belirtildi. Eljif'in 2022'de sona erecek olan sözleşmesinin de yenileceği ifade edilirken, 2024'e kadar uzatılacağı iddia edildi.

Haberin devamında Makedon orta sahanın serbest kalma bedelinin 25 milyon avro olarak belirleneceği belirtildi. Eljif Elmas'ın sözleşmeyi sezon sonunda imzalaması beklendiği öne sürüldü.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

🔥👏 #FBvAKS

Fenerbahçe SK (@fenerbahce)'in paylaştığı bir gönderi ()