Emenike İspanya'da da tutunamadı!

​Emenike İspanya'da da tutunamadı!
​Emenike İspanya'da da tutunamadı!

Devre arasında Olympiakos'tan Emenike'yi kiralayan Las Palmas bin pişman oldu. Nijeryalı forvetin dizindeki sorun büyürken, fazla kilolarıyla takımda antrenmanlara bile katılamayacak hale geldi. La Liga ekibi bu durumdan Emenike'yi eski takımına geri gönderme kararı aldı.

La Liga ekiplerinden Las Palmas, devre arası transfer döneminde Olympiakos'tan kiralık olarak kadrosuna kattığı Emmanuel Emenike ile yollarını ayırmaya çalışıyor.

Yunan ekibinden geldiği günden bu yana Las Palmas'ta forma giyemeyen Emenike'nin sağ dizindeki sorunun büyümesi ve aldığı kilolar nedeniyle sezon sonundan önce takımdan gönderilmek isteniyor.

İspanyol basınında yer alan haberde, henüz takımla antrenman yapmaya bile hazır olmayan Emenike ile Las Palmas'ın sözleşmenin feshi konusunda anlaşmaya çalıştığı bildirildi. Anlaşma sağlanması halinde iki taraf sözleşmeyi karşılıklı olarak feshedecek.

  • Emenike, henüz Las Palmas formasıyla sahaya çıkmazken, bu sezon Olympiakos formasıyla da sadece 10 maçta görev yapabilmişti.