Emenike'ye sakatlık şoku!

Emmanuel Emenike.
Emmanuel Emenike.

Kiralık olarak Las Palmas'ta forma giyen Emmanuel Emenike son idmanda sakatlandı. Dizindeki sakatlığı nükseden Emenike, 6-8 ay sahalardan uzak kalma riskiyle karşı karşıya.

Kariyerinde bir dönem Fenerbahçe forması giyen tartışmalı golcü Emmanuel Emenike’nin başı dertten kurtulmuyor. Olympiakos’un sözleşmeli futbolcusu olan Nijeryalı oyuncu, kiralık olarak gönderildiği Las Palmas’ta gün yüzü göremedi.

İspanyol temsilcisinde fazla kiloları sebebiyle forma şansı bulamayan Emenike, başladığı yeni diyet ve antrenman programı sayesinde zayıflamaya başladı ancak bu kez de sakatlık yakasını bırakmadı.

Emenike, Las Palmas formasıyla.
Emenike, Las Palmas formasıyla.

Perşembe ve Cuma günü yapılan idmanlarda sakatlığı nükseden Emenike, dizinden ameliyat olacak. Dizindeki kronik sakatlığı bulunan golcü oyuncu, bıçak altına yatması halinde 6-8 ay sahalardan uzak kalacak.

AYRILMAK İSTEDİĞİNİ İLETTİ

Tüm bu gelişmelerin ardından Emenike, Las Palmak kulübüyle görüştü ve takımdan ayrılmak istediğini iletti. İyileşme ve rehabilitasyon sürecini Yunanistan’da geçirmek istediğini belirten Emenike, Yunanistan’a dönmenin hayallerini kuruyor.