Fenerbahçe, Emre Akbaba'yı neden alamadı?

Emre Akbaba 4 milyon avro karşılığında Galatasaray'a transfer oldu.

Emre Akbaba'nın Galatasaray'ı tercih etmesi, Fenerbahçe'nin transferden çekilmesine neden oldu. Yapılan görüşmeler ardından sarı lacivertliler transferden çekildi ve Emre Akbaba sarı kırmızılılar ile anlaştı.

Galatasaray, Emre Akbaba transferinde mutlu sona ulaştı. Alanyasporla anlaşan sarı kırmızılılar 4 milyon avro karşılığında oyuncuya Galatasaray forması giydireceği belirtildi. Emre Akbaba'nın menajeri Serdar Dağlı ile son bir görüşme yapacak olan sarı kırmızılı ekip daha sonra transferi resmiyete dökecek.

Emre Akbaba'nın bir diğer talibi Fenerbahçe'nin transferden nasıl çekildiği de ortaya çıktı. Emre Akbaba'nın Galatasaray'a gitmek istemesinden dolayı, Fenerbahçe ve Alanyaspor aralarında anlaşsa da Fenerbahçe'ye olumsuz cevap verdiği belirtildi. Bu gelişmenin üzerine Comolli ile görüşen Akbaba cephesi transferin gerçekleşmeyeceğini söyledi ve sarı lacivertliler aradan çekildi.

Alanyaspor'un Emre Akbaba için 3 milyon avrodan fazla ücret istemesi Galatasaraylı ekibi zorlarken araya NEF sponsorluğu girdi ve sarı kırmızılılar 4 milyon avro karşılığında genç oyuncuyu kadrosuna kattı.