Emre Akbaba'dan büyük fedakarlık

Emre Akbaba
Emre Akbaba

Galatasaray'ın yeni transferi Emre Akbaba'nın sarı kırmızılı ekibe transfer olabilmek adına Fenerbahçe ve Başakşehir'den gelen daha cazip teklifleri reddettiği ortaya çıktı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’ın 4 milyon avro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Emre Akbaba’nın olaylı transfer sürecine ilişkin detaylar gün yüzüne çıkıyor.

Fenerbahçe’nin maddi anlamda daha cazip olan teklifini kabul etmeyen Emre Akbaba’nın, sarı kırmızılı ekipte oynamak için ciddi fedakarlıklar yaptığı ortaya çıktı. Fanatik Gazetesi’nden Yakup Çınar’ın haberine göre; Emre Akbaba, kendisine en düşük maaşı teklif eden takım olmasına rağmen Galatasaray’a ‘evet’ dedi.

İstihbarata göre; Fenerbahçe 2.2 milyon avro, Medipol Başakşehir ise 1.9 milyon avro maaş teklif etti. Her iki takımın da tekliflerini elinin tersiyle iten Emre Akbaba, yıllık 1.6 milyon avroya Galatasaray ile el sıkıştı.

Galatasaray'a transfer olmak için direten Emre Akbaba'nın, kulüp yönetimiyle görüşerek Fenerbahçe'nin 4.5 milyon avroluk teklifinin kabul edilmemesinde de rol oynadığı belirtiliyor.

Yeni kedimiz 🐾 🤫

Emre Akbaba (@emreakbb10)'in paylaştığı bir gönderi ()