Emre Güral, Alanyaspor'da

Emre Güray, Alanyaspor'da
Emre Güray, Alanyaspor'da

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Aytemiz Alanyaspor, Antalyaspor'dan Emre Güral'ı renklerine bağladı.

Yeni sezona iddalı başlamak isteyen Aytemiz Alanyaspor, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Aytemiz Alanyaspor son olarak geçtiğimiz sezon Antalyaspor'da forma giyen Emre Güral ile sözleşme imzaladı.

2 yıllık mukavele

Bugüne kadar iç transferde Taha Yalçıner, Ufuk Ceylan, dış transferde ise Eskişehirspor’dan Hasan Ayaroğlu, Kaan Kanak, İspanyol ekip Rayo Vallecano’dan Wanderson Baiano ve Yunan ekibi PAOK’tan Djalma Campos’u transfer eden turuncu-yeşilli yönetim, son olarak Antalyaspor’dan Emre Güral’ı 2 yıllığına renklerine bağladı.

"Camiamıza hayırlı olsun"

Alanyaspor Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Emre Güral tanıdığımız ve bildiğimiz bir oyuncu. Kendisi ile 2 yıllık sözleşme imzalıyoruz. İnşallah sakatsız ve kazasız bir sezon geçirir. Camiamıza hayırlı olsun" dedi.

"Elimden geleni yapacağım"

Emre Güral geçtiğimiz sezon Antalyaspor formasıyla 28 maça çıktı. Deneyimli futbolcu söz konusu mücadelelerde 8 kez ağları havalandırdı. Fotoğraf: AA
Emre Güral geçtiğimiz sezon Antalyaspor formasıyla 28 maça çıktı. Deneyimli futbolcu söz konusu mücadelelerde 8 kez ağları havalandırdı. Fotoğraf: AA

Takıma başarılı olmaya geldiğini söyleyen Emre Güral ise, "Alanyaspor bildiğim, tanıdığım ve yakından takip ettiğim bir takımdı. Burada çok sıcak karşılandım. İnşallah takım arkadaşlarıma da yarın katılacağım. Alanyaspor’un başarısı için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

Emre Güral kimdir?

Emre Güral 5 Nisan 1989'da Almanya'nın Offenbach kentinde dünyaya geldi. Gurbetçi gençlerle birlikte futbol oynayan Emre kariyerine Regensburg altyapısında adım attı. 2008'de A takıma yükselen golcü futbolcu 2009'da SV Elversberg'e imza attı. 2011 yılında genç futbolcunun yolu Bucaspor ile kesişti. Bucaspor'da sergilediği futbolla dikkatleri üzerine çeken Emre Güral 2012’de 600 bin Euro'ya Trabzonspor'a transfer oldu.

Trabzonspor formasıyla 39 maça çıkan Emre 7 gol atıp 2 asist yaptı. 2 Şubat 2015’te Emre Güral bordo-mavili kulüpten ayrılıp Eskişehirspor ile anlaştı.

Emre Güral, Türkiye A2 Milli Takımı forması da giydi.
Emre Güral, Türkiye A2 Milli Takımı forması da giydi.

6 Nisan 2016'da Eskişehir ile sözleşesi iptal edilen Emre bir süre kulüpsüz kaldı.

Yetenekli futbolcu 21 Temmuz 2016'da Antalyaspor ile anlaştı.

Antalyaspor ile iki sezonda 37 maça çıkan Emre 8 kez ağları havalandırdı.

Emre Güral, Türkiye A2 Milli Takımı formasını ise 7 kez terletti.