Emre Mor'dan şık gol: Siftah yaptı

Emre Mor Las Palmas Gol
Emre Mor Las Palmas Gol

Celta Vigo forması giyen Emre Mor, La Liga kariyerindeki ilk golünü Las Palmas'a attı. Las Palmas karşısında 16. dakikada takımını öne geçiren Emre Mor, İspanya'da 'siftah' dedi.

İspanya La Liga 8. Hafta mücadelesinde Las Palmas ile milli futbolcumuz Emre Mor’un forma giydiği Celta Vigo karşı karşıya geldi.

Estadio de Gran Canaria Stadı’nda oynanan ve İspanya Futbol Federasyonu’ndan David Medie Jimenez’in düdük çaldığı maçta sahadan galibiyetle ayrılan taraf 5-2 gibi farklı bir skorla Celta Vigo oldu.

Kaynak: AA
Kaynak: AA

Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri 16. dakikada Emre Mor, 20., 49. ve 76. dakikalarda Iago Aspas ile 76. dakikada Pablo Herhandez kaydetti. Ev sahibi takımın sayıları ise 90. dakikada Vitolo ve Loic Remy’den geldi.

Alınan bu sonucun ardından puanını 11 yapan Celta Vigo, 10. sıraya yükseldi. Las Palmas ise 6 puanda ve 18. sırada kaldı.

Kaynak: AA
Kaynak: AA

Daniel Wass’in asistinde ceza sahası içinde hareketlenen Emre Mor, kalecinin sağından topu ağlara gönderdi. Milli futbolcumuz Emre Mor böylece, La Liga ve Celta Vigo kariyerindeki ilk golünü atmış oldu.