Emre Taşdemir imzayı attı

Emre Taşdemir, Galatasaray'da ilk idmanına çıktı.
Emre Taşdemir, Galatasaray'da ilk idmanına çıktı.

Galatasaray, Emre Taşdemir ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandığını KAP'a bildirdi. 23 yaşındaki sol bek, Antalya'da sarı kırmızılı ekibin kampına katıldı ve ilk antrenmanına çıktı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Bursaspor ile yollarını ayıran Emre Taşdemir ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandığını KAP'a bildirdi.

Sarı kırmızılı kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Emre Taşdemir ile 2018-2019 ve 2019-2020 futbol sezonları için anlaşmaya varılmıştır" ifadelerine yer verildi.

  • 23 yaşındaki sol bek oyuncusu Antalya'da sarı kırmızılı ekibin kampına katıldı ve ilk antrenmanına çıktı.

Emre Taşdemir'in sakatlık geçmişi ve kariyeri

Teknik direktör Samet Aybaba tarafından kadro dışı bırakılan ve çalışmalarını altyapı tesisleri olan Vakıfköy Vakıfbank Orhan Özselek Tesisleri'nde tek başına sürdüren Emre Taşdemir, toplamda ise 90 maç kaçırdı. 23 yaşındaki oyuncu bu sezon sadece ilk hafta oynanan Fenerbahçe maçında 7 dakika süre alabildi.

Emre Taşdemir kimdir?

2013-2014 sezonun sonunda 700 bin Euro karşılığında Bursaspor’a transfer olan Emre Taşdemir, 2018-2019 sezonun devre arasına kadar Bursaspor kadrosunda yer aldı ve bu dönemde toplam 66 resmi karşılaşmada Bursaspor’un formasını terletti. Bu karşılaşmalarda 2 gol 9 asiste imza attı.

Altyapı kategorilerinde 32 kez milli formayı terleten Emre Taşdemir, 8 Haziran 2015 tarihinde o dönemde milli takım teknik direktörü olarak görev yapan Fatih Terim’in görev vermesiyle beraber ilk kez A milli takım formasını giydi. Emre Taşdemir toplam 4 kez A milli takım formasını terletti.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

✍️ Emre Taşdemir Galatasaray'da!

Galatasaray (@galatasaray)'in paylaştığı bir gönderi ()