Emre'den dobra açıklama: Fenerbahçe'de daha forma giyemem

Emre Belözoğlu'ndan dobra açıklamalar!
Emre Belözoğlu'ndan dobra açıklamalar!

Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu, TRT ekranlarında önemli açıklamalarda bulundu. Belözoğlu futbol kariyeri sonunda Fenerbahçe'de yönetici olarak çalışmak istediğini ifade ederken kariyeri boyunca tercih ettiği 5 numaranın hikayesini anlattı.

Başakşehir'inkaptanıEmre Belözoğlu, kendisi hakkında merak edilenleri çekinmeden anlattı.

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'ye transferinin sorulması üzerine konuştu. Tecrübeli futbolcu, sarı lacivertlilerden resmi bir teklif almadığını ve aktif futbol hayatı devam ederken Fenerbahçe forması giyemeyeceğini belirtti. Başarılı yıldız, futbolu bıraktıktan sonra ise Fenerbahçe'de yönetici ya da başka bir pozisyonda görev yapmak istediğini vurguladı.

"F.Bahçe, hariç her yerden kendi isteğimle ayrıldım"

Emre, futbolu ne zaman bırakacağına dair yöneltilen soruya ise "Bunu şu anda söylemem doğru olmaz. Bu seneyi sakatlıksız belasız atlatırsak bakarız"cevabını verdi. Tecrübeli futbolcu, ileride federasyon başkanı olmak gibi bir hayalinin olmadığını ancak Arda Turan'ın bu konuda bir düşüncesinin bulunduğunu da belirtti. Emre, Fenerbahçe haricinde oynadığı tüm kulüplerden kendi isteğiyle ayrıldığını ancak sarı lacivertlilere kırgınlığının bulunmadığını vurguladı. Tecrübeli futbolcu yabancı kuralıyla ilgili de açıklamalar yaptı.

AA
AA

Avrupa deneyimi

"Inter, benim oynadığım dönemde dünyanın en büyük kulüplerindendi. Ancak yaşadığım pubis sakatlığımı mental açıdan tam olarak atlatamamıştım. Newcastle United'tan teklif gelince ayrılmak istedim. Bu ayrılık kararı, doğru olmadı. Newcastle United'da da büyük iki sakatlık yaşadım. Kendime doğru baktığımı sanıyordum ancak bakmıyormuşum. O dönemde futbol hayatımın merkezinde değildi."

5 numaranın hikayesi

Emre Belözoğlu futbol kariyerinde gittiği her takımda tercih ettiği 5 numarayı ilk giydiği dönemi anlattı. Forma numarasının Fatih Terim tarafından kendisine verildiğini söyleyen Belözoğlu şöyle konuştu;

"Galatasaray'da oynadığım dönemde 1'den 18'e kadar forma numaraları vardı. Şansa uğura çok inanmam ama Fatih hoca bana '5 numarayı al, ben de bunu giyerdim.' dedi. O günden bu yana gittiğim takımlarda boşsa 5 numarayı almaya çalışıyorum."

👊💪

Emre Belözoğlu (@emrebelozoglu5)'in paylaştığı bir gönderi ()

📺 #EmreBelozoglu TRTSpor röportajı. #ibfk 🔶️🔷️

İstanbul Başakşehir FK (@ibfk2014)'in paylaştığı bir gönderi ()