Ronaldo ve Talisca'ya Türk teknik direktör

Al Nassr
Al Nassr

Cristiano Ronaldo ve Anderson Talisca'nın formasını giydiği Suudi Arabistan ekibi Al Nassr’da Teknik Direktör Rudi Garcia’nın görevden alınmasının ardından gündeme Türk teknik adam düştü. İşte yıldız futbolcuların başına geçmesi beklenen Türk çalıştırıcı...

Suudi Arabistan Pro Lig takımlarından Al Nassr’da Teknik Direktör Rudi Garcia’nın görevden ayrılmasının ardından takım başına geçecek isimler gündeme gelmeye başladı.

Arabistan basınında yer alan haberlere göre, Al Nassr için Zlatko Dalic ve Türk teknik direktörün isminin geçtiği yazıldı.

Al Nassr'ın gündemindeki isim: Engin Fırat

Kenya Milli Takım Teknik Direktörü Engin Fırat'ın adı Ronaldo'nun da forma giydiği Al Nassr ile geçiyor. Anlaşma sağlanırsa Kenya Milli Takımında sözleşmesinin devam etmesinden dolayı 52 yaşındaki teknik adam için yüklü bir bonservis ödenerek transfer edileceği de aktarıldı.

Trabzonspor da istiyor

Kenya Milli Takımı’nın başında iyi bir çıkışa imza atan teknik direktör Engin Fırat'ın ise Türkiye’den Trabzonspor dahil birçok takımdan teklif almasına rağmen yurt dışındaki görevini sürdürmek istediği belirtildi.