Erden Timur'dan Selahattin Baki'ye cevap

Erden Timur
Erden Timur

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, sponsorluk imza töreninde açıklamalarda bulundu. Timur,

Selahattin Baki'ye cevap verdi. İşte açıklamaları...

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, sponsorluk imza töreninde açıklamalarda bulundu.

"Baki'nin açıklaması doğru değil"

Selahattin Baki'ye cevap veren Timur,

  • "Selahattin Baki'nin açıklaması doğru bir açıklama değil. Anlıyorum. Kendi taraftarlarına şey yapıyorlar. Biz Zaha transferinden sonra şöyle yaptık, böyle yaptık diye hiçbir şey demedik. Demeyi de doğru bilmiyorum."

açıklamalarında bulundu.

"Szymanski Florya'ya gelmedi"

Szymanski'nin Florya'ya geldi haberiyle alakalı konuşan Erden Timur, "Kampta söylemiştim, Szymanski iyi bir oyuncu. 8-10 milyon bonservis de verilir ama belirli bir bonservisi verdiğiniz oyuncu genç yaştaysa maaş skalasının üstüne bir şey verince, o maaşla satmak çok zor. Biz o yüzden belirli bir maaş şeyinin üzerine çıkamadık. Onu söyledik. Bende yazılı bir şey, "Biz bu maaşı veremeyiz" diye. Ondan sonra da bitmiş. Oyuncu Florya'ya geldi falan o işler doğru şeyler değil." dedi.

"Zaha iyileşme sürecinde"

Yeni transfer Wilfried Zaha'nın sakatlığı hakkında konuşan Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili, "Zaniolo transferi sonrası da olmuştu, şimdi de Zaha ile ilgili başladılar sakatlık diye. Zaha'nın adale sakatlığını herkes biliyor, şu anda da iyileşme sürecinde. Bam telimize basılıyor, konuşuyoruz." ifadelerini kullandı.

Icardi hakkında

Dünyaca ünlü yıldız Mauro Icardi hakkında konuşan Timur şunları söyledi: "Mauro da önümüzdeki günlerde aramızda olacak ama tam belli olmadan bir şey demek yanlış olur. Sonuçta doktorların karar vereceği bir şey ama yakındır diye düşünüyorum."

"Rashica ile bugün yarın anlaşacağız"

Rashica ile kısa süre içinde anlaşacaklarını açıklayan Erden Timur, "Rashica'nın kadromuzda olmasını istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Doğru rakamlar olmadan yapmak mantıklı değil. Rashica da bizi istediği için bugün yarın anlaşacağız." ifadelerini kullandı.