Erden Timur'dan İngiltere ziyareti

Erden Timur
Erden Timur

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un, Chelsea'nin iki yıldızı için İngiliz kulübünün yöneticileriyle bir görüşme yaptığı ileri sürüldü.

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un Chelsea’de forma giye Aubameyang ve Hakim Ziyech için transfer girişiminde bulunduğu iddia edildi.

Ziyech tarafı

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Timur’un bayram öncesinde İngiliz kulübünün yöneticileri ve Faslı yıldızın menajerleriyle Londra’da bir araya geldiği belirtildi.

  • Ziyech’in Cristiano Ronaldo’nun da formasını giydiği Al Nassr’a imza atması beklenirken sağlık kontrolünde sıkıntı görüldüğü için transfer gerçekleşmemişti.

Ziyech için Galatasaray Sağlık Kurulu da titiz bir çalışma başlatırken Erden Timur da Faslı yıldızın menajeri ile görüştü.

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki hedefleri, projeleri ve bu sezon Torreira, Mertens, İcardi gibi oyuncuların çıkışı ve uyumu Ziyech’in menajerine anlatıldı.

Ziyech, Arap Yarımadası’na gitmezse Galatasaray bu oyuncuyu satın alma opsiyonu ile 1 yıllığına kiralamak istiyor.

Aubameyang da gündeme geldi

Görüşmede Aubameyang’ın da gündeme geldiği ortaya çıktı. Sarı kırmızılılar ancak bedelsiz olursa 34 yaşına giren yıldızı transfer edecek.

Hem santrfor hem de kanatlarda kullanıp tecrübesinden yararlanmak isteyen Galatasaray, sıfır bonservisle bu işi çözebilirse Gabonlu golcüyü alacak.

Galatasaray, Aubameyang’a da aynı Mertens’e uyguladığı gibi bir politika izleyecek. Chelsea transfere izin verirse yıldız futbolcuya 1+1 yıllık kontrat önerilecek. İlk sezon belirlenen maç sayısına ulaştığı takdirde kontratı otomatik 2. yıla uzayacak.