Erden Timur, Icardi ve Felix hakkında konuştu

Erden Timur
Erden Timur

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, transfer gündemine dair açıklamalarda bulundu. Timur, Mauro Icardi hakkında konuştu. İşte açıklamaları...

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, Ajans 1905'e özel açıklamalarda bulundu.

"Icardi ile dalga geçtiler"

Icardi transferi hakkında konuşan Erden Timur, "Bağımsız bir şirkete karakter analizi yaptırıyoruz. Icardi'nin ilk zamanlarında çok dalga geçtiler ama raporda çok iyi bir insan olduğu yazıyordu. Aile hayatındaki problemler de yazıyordu. 17-18 sayfalık rapor. Komşusuyla bile konuşulan rapor vardı içinde."

"Wanda Nara, İstanbul'a geldi, 2 gün kaldı. Uçakta aksaklık oldu, 8 saat bekledi. Zaten o bekleyince çok umutlandım. İyi ağırlamak için çalışmalar yaptık, ince düşünülmüş hediyeler hazırladık, kulübün naif olduğunu anlatmak istedik.Açık konuşayım, Icardi'ye Suudi Arabistan'dan çok ciddi teklifler var.Sponsorlar hariç kendim dahil onu almak için her şeyi seferber ediyoruz." ifadelerini kullandı.

"Felix %100 olmayacak bir transfer"

Erden Timur: "Joao Felix, %100 olmayacak bir transfer. Kiralama ücreti bizim transfer bütçemiz. Tielemans'ın menajeri beni aradı, 300 bin yorum gelmiş Okan Buruk'un esprisinden dolayı. (gülerek) Bize başka bir oyuncu önerdi." açıklamasını yaptı.

"Talisca gündemimizde yok"

Transfer spekülasyonları hakkında açıklama yapan Timur, "O kadar çok isim yazılıyor ki... Talisca henüz gündemimizde yok. Tsimikas gündemimizde değil. Merih gündemimizde değil. Dzeko yok. Lukaku, Naby Keita, Lucas Hernandez bunların hiçbirisi gündemimizde yok." dedi.