Erkan Zengin patladı: Sizi Allah'a havale ediyorum

Erkan Zengin
Erkan Zengin

Alanyaspor'a transferi Eskişehirspor yönetiminin istekleri nedeniyle son anda gerçekleşmeyen Erkan Zengin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Eskişehirspor yönetimine tepki gösterdi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Eskşehirspor'da forma giyen Erkan Zengin'in transferi Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'a transferi son anda yaşanan pürüzler nedeniyle gerçekleşmedi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan tecrübeli futbolcu, Eskişehirspor para kazansın diye anlaştığı kulübü beklettiğini ve istedikleri paraları alamayınca kırmızı siyahlı kulüp tarafından sözleşmesinin feshedildiğini vurgulayarak yönetime tepki gösterdi. Erkan Zengin'in yaptığı açıklama şöyle:

  • "Büyük Eskişehirspor taraftarına ve bana bugüne kadar destek olan herkese... Yönetim kurulu kararıyla takımdan ayrılmam istenildi. Eskişehirspor’u her şeyden üstün tuttuğum için kabul ettim ve bugüne kadar sustum. Bu şehre gönül vermiş bir Eskişehirsporlu olarak kimse yokken taraftar ve biz futbolcular vardık. On gündür zorlu bir süreçten geçtim. Takımdan ayrı kaldım. Buna rağmen Eskişehirspor para kazansın diye bekledim. İstedikleri rakamları alamayınca transfer bittikten sonra beni arayıp sözleşmemi feshetmek istediklerini bildirdiler. O saatten sonra gitmem imkansızdı. Bana bu kötü süreci yaşatanları Allah’a havale ediyorum. Böyle olmasını istemezdim. Hakkınızı helal edin!"

Erkan Zengin'in sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım;