Erman Toroğlu'ndan Galatasaraylıları kızdıracak benzetme

Eski hakem Erman Torroğlu, şu anda yorumculuk yapıyor

Süper Lig'in 6. haftasında Akhisar'a lider olarak giden Galatasaray, Akhisarspor karşısında sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Eski hakem Erman Toroğlu sarı kırmızılıların mağlubiyetini ilginç bir benzetmeyle anlattı.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray, Akhisarspor deplasmanında 3-0 mağlup oldu. Sarı kırmızılılar Trabzonspor deplasmanından sonra bir deplasmanda daha puan kaybetti. Akhisarspor ise ligdeki ilk galibiyetini aldı. Ünlü yorumcu Erman Toroğlu ise Akhisarspor'un bu galibiyetini 'köfte' benzetmesiyle yorumladı.

Toroğlu, Akhisarspor'un Galatasaray karşısında net bir galibiyet aldığını vurgularken, "Aslına bakılırsa Türkiye'de böyle işlerin yıllar önce gerçekleşmesi gerekiyordu" dedi. Geçmişe baktığımızda Süper Lig'de büyük takımlar ile küçük takımların arasının kalite olarak çok açıldığını vurgulayan Erman Toroğlu, şu an Anadolu takımlarının iyi oynadığını, daha iyi mücadele ettiğini söyledi.

Galatasaraylı futbolcuların Akhisarspor'a 3-0 yenildikleri maçın ardından moralleri hayli bozuldu
Galatasaraylı futbolcuların Akhisarspor'a 3-0 yenildikleri maçın ardından moralleri hayli bozuldu

Ünlü yorumcu Akhisarspor'un galibiyetini şu şekilde anlattı:

  • "Akhisar, Galatasaray'ı köfte yaptı. Onu kızartmadı, ızgarada yavaş yavaş ısıtarak yedi. Çünkü kızartma çabuk olur, ızgara daha ağır olur. Mangalın üstünde döndürdü döndürdü, yavaş yavaş pişirdi ve üç yaptı. 4x4 diye jipler vardır ya G.Saray'a öyle bakılıyordu. Ne oldu? Senin 12 puanın var, adamın 2... Geldi sahaya çıktı seni ızgara köfte gibi yaptı!"

Fernando Muslera
Fernando Muslera

Muslera'nın maçtan sonra 'maçın yıldızı Akhisar kalecisi Fatih'tir' açıklamasına 'bıraksın bu işleri' diyerek cevap veren Toroğlu, "Muslera bu cümleyi söyleyerek kendi takımının ayıbını kapatmaya çalışmıştır. Galatasaray dün hiçbir şey oynamadı, bu yenilgiyi hak etti" ifadelerini kullandı.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Maçtan kareler #Akhisarspor

Akhisarspor (@akhisarspor)'in paylaştığı bir gönderi ()