Erol Bulut, eski futbolcusunu topa tuttu! "Karaktersiz..."

Erol Bulut
Erol Bulut

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Alanyaspor'a karşı öne geçme şansını kullanamadıklarını söyledi. Alanyaspor'da çalıştığı dönemde kadro dışı bıraktığı bir oyuncuyla ilgiliyse Bulut, "Çok karakterli futbolcular oldu ama bir futbolcu karaktersizliğini bu kadar ön plana çıkarır. Onu da bugün söylemek istedim." dedi.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a uzatma bölümlerinde 2-1 mağlup olan Gaziantep FK'nın teknik direktörü Erol Bulut, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"İsmini bile anmak istemiyorum"

Alanyaspor'u çalıştırdığı dönem kadro dışı bıraktığı bir futbolcu hakkında konuşan Bulut, "Alanyaspor'da bizim dönemimizde bir futbolcuyu kadro dışı bırakarak ne kadar haklı olduğumuzu herkes görmüş oldu. Maçlar kazanılır ama karakteriniz her zaman aynı kalır. O arkadaşın biraz oturup düşünmesi lazım. Bugün de karaktersizliğini gösterdi herkese. Ben onun ismini bile anmak istemiyorum burada." dedi.

  • Maçı da değerlendiren deneyimli hoca, "Seyirciler açısından güzel bir maç oldu. Öne geçebileceğimiz pozisyonlar da oldu. Alanyaspor'u tebrik ederim." ifadelerini kullandı.