Erol Can'a moral ziyareti

Erol Can Akdağ
Erol Can Akdağ

Türkiye Kupası'nda oynanan Ankara Demirspor maçında sağ diz ön çapraz bağları kopan GZT Giresunsporlu Erol Can Akdağ, takım arkadaşlarını yalnız bırakmamak için Antalya'daki kampa katılmıştı. Arkadaşları, kaptan Ibrahima Balde önderliğinde Erol Can'ı ziyaret ederek moral verdi.

GZT Giresunspor’da Ankara Demirspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası 4. eleme turu maçında sakatlanan ve ardından yapılan tetkikler sonrası sağ diz ön çapraz bağları koptuğu tespit edilen Erol Can Akdağ, geçtiğimiz hafta İstanbul’da başarılı bir ameliyat geçirdi. Akdağ, bu ameliyattan sonra 1-2 gün hastanede dinlendi ve daha sonra takımını yalnız bırakmamak için, Antalya’da başlayan GZT Giresunspor kampına gitti. Burada yılbaşına yine takım arkadaşlarıyla giren ve istirahatine devam eden Akdağ’a, önceki gün kaptan Ibrahima Balde önderliğinde takım arkadaşları geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak motivasyonunu artırdılar. Arkadaşları Akdağ’a, daha güçlü bir şekilde döneceklerine inançlarının tam olduğunu söylediler.

Akdağ: En kısa sürede toparlayacağım

Erol Can ise bu güzel sürpriz için yaptığı açıklamada çok mutlu olduğunu dile getirerek, “Herkese çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Bu dönemde çok arayan, soran ve mesaj atan oldu. Döndüklerim oldu, dönemediklerim oldu. Dönemediklerim affetsin. Şöyle söyleyeyim zorlu bir süreç gerçekten, çok zorlu ve ağrılı bir süreç ama bunun da üstesinden geleceğime inanıyorum. Çünkü takım arkadaşlarım, başkanım, hocamız, yönetim ve buradaki herkes hep yanımda oldu. Taraftarımız olsun, ailem olsun, herkes. Allah’ın izniyle en kısa zamanda toparlanıp, bende aranıza dönmeyi bekliyorum. İnşallah daha iyi günler bizi bekliyor.” dedi.