Ersen Martin'in son durumu nasıl?

Ersen Martin'in durumu ciddiyetini koruyor
Ersen Martin'in durumu ciddiyetini koruyor

Daha önce Beşiktaş ve Trabzonspor formalarını da terleten 42 yaşındaki eski futbolcu Ersen Martin, kalp krizi nedeniyle ameliyat edilmişti. Martin'in durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Türkiye’de Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere, birçok kulübün formasını giyen ve 3 kez de A Milli olan Ersen Martin, geçirdiği kalp krizi nedeniyle dün hastaneye kaldırılmış ve ameliyat edilmişti. Aort damarında yırtık tespit edilen eski milli futbolcu, ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı. Ameliyatının ilk etabı iyi geçen Ersen Martin’in durumunun halen kritik olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği ifade edildi.

Ersen Martin ve Guti
Ersen Martin ve Guti

Ersen Martin kimdir?

Profesyonel kariyerine 1998'de Almanya'nın Nürnberg takımında başlayan Ersen Martin, 1 sene sonra Beşiktaş'a transfer oldu. Beşiktaş'ta 20 maçta forma giyen santrfor, 2 gol - 1 asistlik katkı verdi.

Sonraki sezon takımdan ayrılan Ersen Martin, sırasıyla Siirt Jetpa, Göztepe, Denizlispor, Ankaraspor, Trabzonspor formalayı giydi ve 2007'de İspanya La Liga ekibi Recreativo Huelva'ya transfer oldu.

  • Ersen Martin, Huelva'da 27 maça çıktı ve 4 gol atıp 2 asist yaptı.

İspanya kariyeri 2 sezon süren Ersen Martin, sonrasında tekrar yurda dönüp Sivasspor, Manisaspor, Kasımpaşa ve Gençlerbirliği formaları giyip 2013'te Eyüpspor'da futbolu bıraktı.

Profesyonel kariyeri boyunca 371 maça çıkan Ersen Martin, 101 gol atıp 27 asist yaptı.