Ersin için 15 milyon Euro

Ersin Destanoğlu
Ersin Destanoğlu

Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Ersin Destanoğlu için Avrupa'dan talipler çıkmaya devam ediyor. Fransa ekibi Nice'in uzun süre ilgilendiği ve resmi teklif yaptığı Ersin için Ajax'ın da harekete geçtiği belirtildi.

Beşiktaş'ın başarılı file bekçisi Ersin Destanoğlu için Hollanda devi Ajax'ın harekete geçtiği belirtildi. Fransa ekibi Nice'in geçmiş Transfer dönemlerinde ilgilendiği ve hatta 7 milyon Euro'luk teklif yaptığı bilinen 21 yaşındaki genç kaleciyi Ertan Süzgün'ün haberine göre Hollanda ekibi Ajax'in transfer listesine girdi.

Onana İnter'e gidiyor

Ajax'ın yıldız kalecisi Onana'nın gelecek sezon için İtalyan devi Inter ile prensip anlaşmasına varmasının üzerine kadrosundaki kalecilerin yaşı yüksek olan Ajax, Ersin'i listesine ekledi ve takip etmeye başladı. Ajax'ın çalıştığı ve Hollanda'da güçlü olan bir menajerlik şirketiyle anlaşması bulunan Ersin'in uzun vadeli kaleci arayan Ajax'a transfer olabileceği belirtildi.

Beşiktaş, 15 milyon Euro istiyor

Beşiktaş'ın Ersin ve Rıdvan ile ilgili transfer görüşü buyken, yönetimin Ersin için belirlediği bonservis bedeli de en az 15 milyon Euro.