Ersun Yanal'dan istifa açıklaması

Ersun Yanal'dan istifa açıklaması
Ersun Yanal'dan istifa açıklaması

Süper Lig'in 8. haftasında Akhisarspor'a 6-1 mağlup olan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, şok yenilginin ardından açıklamalar yaptı.

Kuruluşunun 50. yıl dönümünde sezona “şampiyonluk” parolasıyla giren Trabzonspor’daAkhisarspor mağlubiyetinin şoku yaşanıyor.

AA
AA

Bordo mavililer, evinde Süper Lig’in 6. haftasında 3-0 öndeyken 4-3 yenildiğiAytemiz Alanyaspor maçının ardından Teleset Mobilya Akhisarspor’a da 6-1 gibi farklı bir skorla kaybetti. Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada yönetimle görüştükten sonra Trabzonspor için en doğru kararın bir an önce alınacağını ifade etti.

Yanal’ın maç sonrasında yaptığı açıklamalar;

  • “Skorlar travmatik. Sonuçlar, Trabzonspor’a oynatmak istediğimiz oyun, almak istediğimiz skorlar değil. 1 hafta önce Beşiktaş’la oynadığımız, daha önce Fenerbahçe ve Başakşehir’le oynadığımız sonuçlarla, oyunlarla farklı. Biz, büyük bir takımız. Futbolun gereğini yaparak oynamamız gerekiyor. Yeni bir takımız. Saha içindeki dağınıklılığımızın, bu durumumuzun düzelmesi gerekiyor. Bunu düzeltmek için camia, yönetim, hoca… Ne gerekiyorsa masaya yatırıp yapmak gerekiyor.”

AA
AA
  • “Yönetimle aramızdaki iletişimde herhangi bir sorun yok. Güven sorunu da yok, olacağını düşünmüyorum. Hem oyuncularımızla hem yönetimle her konuyu konuşabiliyoruz. Trabzonspor için alınması gereken en doğru karar neyse alınır. Trabzonspor’un bundan sonra oynayacağı karşılaşmalar, bundan sonraki planlamalar ve birçok şey, bir diyalogla çözülecektir. Trabzonspor yıllardır şampiyonluk yaşamıyor ve bu nedenle burada bu gerginlik her zaman var. Taraftarın tepkileri doğal. 33-34 senede 43 teknik direktör gelmiş, gitmiş. Oyuncular gelmiş, gitmiş. Maalesef Türkiye’de böyle sorunlar olunca, hemen sonuç alınması istenir.”