Ersun Yanal'ın basın toplantısını böldüler

Ersun Yanal'ın Soldado'nun golünden sonra yaşadığı sevinç.
Ersun Yanal'ın Soldado'nun golünden sonra yaşadığı sevinç.

Medipol Başakşehir forması giyen futbolcular, Fenerbahçe galibiyetinin sevincini doyasıya yaşadı. Ersun Yanal'ın basın toplantısı yaptığı esnada tezahüratlarda bulunan ve şarkılar söyleyen futbolcular, deneyimli teknik adamın açıklamalarına ara vermesine sebep oldular.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın 2-1 kaybedilen Medipol Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulunduğu basın toplantısı ev sahibi oyuncular tarafından sabote edildi.

Ersun Yanal, basın toplantısı sırasında konuşurken Başakşehirli futbolcuların 'Şampiyon olalım, İstanbul'u yakalım' tezahüratları nedeniyle kısa süreli olarak sözlerine ara verdi ve 'Bitmesini bekleyelim' dedi.

  • Deneyimli teknik adamın bu hareketi gazeteciler tarafından takdirle karşılandı.

STATTAN ŞARKI SÖYLEYEREK AYRILDILAR

Süper Lig’de Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup eden Başakşehir’de futbolcular ve yöneticiler stattan şampiyonluk şarkılarıyla ayrıldı.

Soyunma odasında kutlamalara başlayan futbolcular ve yöneticiler daha sonra karma alandan tezahüratlar eşliğinde stadı terk ettiler. ‘Şampiyon olalım, İstanbul’u yakalım’ tezahüratları eşliğinde çıkış yapan futbolcular neşeli bir şekilde stattan ayrıldı.