Ersun Yanal'ın soyunma odası konuşması

Ersun Yanal derbide oyuncularını kenardan izliyor.
Ersun Yanal derbide oyuncularını kenardan izliyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın Beşiktaş derbisinin devre arasında oyuncularına yaptığı motivasyon konuşması ortaya çıktı. Sabah Gazetesi Beşiktaş Muhabiri Fatih Doğan, Fenerbahçeli futbolcularla konuştuğunu belirterek o sözleri paylaştı.

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Vodafone Park’ta 3-0 geriye düştüğü derbiden 3-3’lük beraberlikle ayrılan Fenerbahçe’de teknik direktör Ersun Yanal’ın soyunma odası konuşması ortaya çıktı.

Sabah Gazetesi Beşiktaş Muhabiri Fatih Doğan, TRT Spor’da katıldığı canlı yayında Ersun Yanal’ın motivasyon konuşmasının detaylarını paylaştı. Fenerbahçe forması giyen futbolcularla konuştuğunu belirten Doğan, soyunma odasındaki konuşmanın detaylarını kelimesi kelimesine aktardı.

Ersun Yanal’ın Beşiktaş derbisinde soyunma odasında yaptığı motivasyon konuşması

  • "Madem ciddiye almıyorsunuz, tribündeki taraftarımızdan da utanmıyor musunuz? O zaman kalkıp gidelim, ikinci yarıya çıkmayalım. Skor tabelasına 3-0 yazılsın. Kendisine güvenmeyen ikinci yarıya çıkmasın. Gerekirse o sahaya 8 kişi de çıkarız. Yine de şerefimizle oynayarız. Formanın ağırlığını bilmiyorsanız bir daha Samandıra'ya adım atmayın. Maç bittikten sonra Samandıra'ya gidip eşyalarımızı toplayıp hep beraber gideriz. Bu camiaya çok şey borçluyuz. Bir daha kimseyi üzmeyelim. Çıkın kazanın. Hava şartları ve rüzgar ikinci yarıda bizim lehimize olacak. Gerekirse kendi rüzgarımızı yaratacağız."
Bu gönderiyi Instagram'da gör

😡 Željko Obradovic ile şaka olmaz.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()