Erwin Koeman'dan Ali Koç itirafları

Erwin Koeman, Kasımpaşa maçı öncesinde yedek kulübesinde.
Erwin Koeman, Kasımpaşa maçı öncesinde yedek kulübesinde.

Fenerbahçe'de Phillip Cocu'dan sonra göreve gelen Erwin Koeman, başkan Ali Koç hakkında Umman basınına değerlendirmelerde bulundu. Koeman, Koç'un kulübü taraftar gibi yönettiğini savundu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Erwin Koeman, sarı lacivertli takımda görev yaptığı döneme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Umman Milli Takımı’nın başına geçtikten sonra ülke basınına konuşan Hollandalı teknik adam, Ali Koç’un kulübü taraftar gibi yönettiğini söyledi. Tecrübeli çalıştırıcının takımın otobüsle döndüğü Akhisar deplasmanında yaşanılanlar hakkında söyledikleri ise sosyal medyada gündem oldu.

Erwin Koeman, Ali Koç’un takımı otobüsle İstanbul’a gönderme kararı hakkında ise, “Tanrı onu cezalandırdı. Uçak sisten dolayı geç kaldı ve biz ondan önce İstanbul’a vardık” ifadelerini kullandı.

  • Akhisar maçından sonra Ali Koç soyunma odasına geldi ve 'Takım, otobüsle yönetim ise uçakla İstanbul'a dönecek' dedi. Sonra Tanrı direkt onu cezalandırdı. Çünkü sisten dolayı uçak geç kaldı ve biz onlardan daha önce İstanbul'a vardık. Ali Koç çok büyük bir Fenerbahçe taraftarı ve bundan dolayı takımı da bir taraftar gibi yönetiyor"