Eski Beşiktaşlı, Fenerbahçe'nin başına geçiyor

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın eski hocası Bilic ile ilgileniyor.
Fenerbahçe, Beşiktaş'ın eski hocası Bilic ile ilgileniyor.

Kötü gidişatı durduramayan Fenerbahçe'de, teknik direktör Vitor Pereira'nın gönderilmesi planlanıyor. Listedeki ilk isim ise, Beşiktaş'ın eski hocası Slaven Bilic.

Ligde kötü gidişatı durduramayan Fenerbahçe'de, teknik direktör Vitor Pereira'nın akıbeti belirsizliğini koruyor. Karagümrük Teknik Direktörü Francesco Farioli ve Hatayspor'un hocası Ömer Erdoğan ile ilgilenen sarı lacivertlilerde, Slaven Bilic de listeye girdi. 2012-13 ve 2014-15 sezonunda Beşiktaş'ı çalıştıran Hırvat çalıştırıcının adı sezon başında da Fenerbahçe ile anılıyordu.

Şu anda Çin ekibi Beijing Gouan'ı çalıştıran Bilic'in sözleşmesi 31 Aralık'ta bitiyor. Fenerbahçe'nin, Beijing Gouan ile anlaşıp Bilic'i daha erken takımın başına getirmek istediği iddia edildi.

  • Beşiktaş ile 89 maça çıkan 53 yaşındaki Bilic, 1,82 puan ortalaması yakalamıştı. 6 Ocak'tan beri görev yaptığı Çin'de ise 15 maçta 1,60 puan ortalaması tutturdu.

Bilic'in erken ayrılamazsa ne olacak?

Beijing Gouan, Bilic'in erken ayrılmasına izin vermezse ya da anlaşma sağlanamazsa, Fenerbahçe'nin B planı hazır: İsmail Kartal. Sarı lacivertli yönetim, böyle bir durumda İsmail Kartal'ı geçici olarak takımın başına getirmeyi, ardından yeni gelecek hocanın ekibinde yardımcı antrenör olarak görev yapmasını planlıyor.