Eski Beşiktaşlı Mario Gomez, Göztepe'ye sıcak bakıyor

Mario Gomez
Mario Gomez

Lige iddialı bir başlangıç yapmak isteyen Göztepe, hazırlıklarına Hollanda'da tam gaz devam ediyor. Forvet arayışlarını sürdüren sarı kırmızılı takım dünyaca ünlü golcü Mario Gomez ismine yöneldi. Deneyimli forveti takımına kazandırmak isteyen Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, transfere fazla mesai harcıyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe, bir dönem Beşiktaş forması giyen şuan Almanya Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'ın dünyaca ünlü forveti Mario Gomez'le temaslarını sürdürüyor.

33 yaşındaki deneyimli golcünün Stuttgart'la bağlarını koparmasını bekleyen sarı kırmızılılar, Gomez'e yıllık 1.5 milyon avronun üzerinde bir teklifte bulunduğu bildirildi. Gomez'e sarı kırmızılı formayı giydirmek için Sepil'in elinden geleni yaptığı iddia edildi.

Süper Lig'i yakından tanıyan tecrübeli futbolcunun da Türkiye'ye sıcak bakması Göztepe'nin elini güçlendirdi. Taraftarlarını heyecana boğacak hamleyi Mario Gomez'le yapmak isteyen Göztepe, orta saha ve stoper arayışları da devam ediyor. Bursaspor'dan defans oyuncusu Titi, Deportiva La Coruna'dan orta saha Celso Borges ve Beşiktaş'tan tecrübeli orta saha Atiba Hutchinson'dan istediği haberi alamayan İzmir ekibinin, Galatasaray'da transfer listesinde olan Tolga Ciğerci ile ilgilendiği ileri sürüldü.

Ancak Tolga'nın yıllık ücretinin fazla olması transferin gerçekleşmesini zora soktuğu vurgulandı.

📆 Tarihte Bugün | Mario Gomez, 3 sene önce bugün Beşiktaş'a imza attı.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()