Eski Fenerbahçeli Kim Min Jae'ye hırsızlık şoku

Kim Min Jea
Kim Min Jea

Sezon başında Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan Kim Min Jae, Napoli'de hırsızlığa uğradı. Güney Koreli oyuncunun eşi Ahn'ın arabası çalındı.

Sezon başında İtalya Serie A ekibi Napoli'ye transfer olan Kim Min Jae, cuma günü şok bir olayla karşılaştı. İtalyan La Repubblica gazetesinin haberine göre Güney Koreli oyuncunun eşinin arabası çalındı. Gazetenin haberine göre Kim Min Jae'nin eşinin kullandığı araba Fiat 500'dü

Min Jae, İtalya'da hırsızlık vakasıyla karşılaşan ilk isim değil

Kim Min Jae, hırsızlık olayıyla karşılaşan ilk Napolili oyuncu değil. İtalyan ekibinin bu sezon inanılmaz performans ortaya koyan Gürcü oyuncusu Khvicha Kvaratskhelia'nın da arabası çalınmıştı. Fakat olaydan saatler sonra İtalyan polisleri 21 yaşındaki oyuncunun arabasını bulmuş ve arabayı Kvaratskhelia'ya teslim etmişti.

Bu sezonun başında PSG'den Juventus'a transfer olan Angel Di Maria'da tıpkı Kim Min Jae ve Kvaratskhelia gibi güvenlik konusunda problem yaşayanlardan biri oldu.


  • Arjantinli yıldızın Torino'daki evine 3 soyguncu, Di Maria'nın evde olduğu sıralarda hırsızlık girişiminde bulunmuş fakat güvenlik güçlerinin durumu fark etmesi sonucu büyük bir facianın önüne geçilmişti.