Eski futbolcu Sezer Öztürk yurtdışına kaçarken yakalandı

Sezer Öztürk
Sezer Öztürk

Trafikte yol verme tartışması yüzünden tartıştığı kişilere silahla ateş ederek bir kişinin ölümüne neden olan eski futbolcu Sezer Öztürk, Artvin'den Gürcistan'a gitmek için bindiği kamyonetin arkasında yakalandı.

Cinayetten aranan eski futbolcu Sezer Öztürk Hopa'da yurtdışına kaçmaya çalışırken yakalandı. 19 Eylül günü Çekmeköy'deki Şile Otoyolu Paşaköy Mahallesi'nde meydana gelen olayda, eski futbolcu Sezer Öztürk ile Halil İbrahim Genç arasında çıkan yol verme tartışmasında Halil İbrahim Genç silahla vurularak öldürülmüştü. Eski futbolcu sorgusunun ardından "Kasten adam öldürme" suçundan tutuklandı

Sezer Öztürk tutuklandı
Sezer Öztürk tutuklandı

"Beni darp ettiler"

Karşı tarafın 30-40 kişi olduğunu dile getiren Öztürk ifadesinde "Olay günü çocuklarımı hayvanat bahçesine götürdüm, beni darp ettiler. Ölümden döndüm, kafama aldığım darbelere ilişkin raporları mahkemeye sunacağım. İlla haklı olmak için ölmem gerekmiyor. Ben ateş etmedim, Ömer Genç benim korumamdır, olay sırasında o havaya ve yere ateş etti. Karşı taraf 30-40 kişiydi. Alkollü vaziyette bize saldırdılar" diyerek suçlamayı kabul etmedi.