Eski kulüpleri Christian Atsu'ya başsağlığı diledi

Christian Atsu
Christian Atsu

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerde, Hatay’da enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Hataysporlu futbolcu Christian Atsu için bordo beyazlı kulübün yanı sıra eski takımları Porto, Chelsea, SBV Vitesse, Everton, Bournemouth, Malaga ve Newcastle United taziye mesajları yayınladı.

Hatay’da depremde enkaz altında kalarak 13 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Hataysporlu futbolcu Christian Atsu için eski takımları başsağlığı mesajı yayınladı.

Porto

  • "2013 şampiyonlarımızdan Christian Atsu’nun vefat haberini derin bir üzüntüyle aldık. Mekanı cennet olsun. Türkiye ve Suriye’deki depremin tüm kurbanlarına ilettiğimiz bir mesaj olarak aile ve arkadaşlarına en derin taziyelerimizi gönderiyoruz."


Chelsea

  • "Chelsea’deki herkes, eski oyuncumuz Christian Atsu’nun trajik ölümünü öğrenince yıkıldı. Düşüncelerimiz ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte."

SBV Vitesse

  • Huzur içinde uyu, Christian

Everton

"Christian Atsu’nun Türkiye’de meydana gelen depremin ardından vefat haberinden derin üzüntü duyduk. Düşüncelerimiz ailesi, arkadaşları, Hatayspor ve bu olaydan etkilenen herkesle birlikte."

Bournemouth

  • "Christian Atsu’nun vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Düşüncelerimiz bu zamanda ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte."


Malaga

  • "Malaga’da 2015-2016 sezonunda oynayan Christian Atsu’nun hayatını kaybetmesinden dolayı derin üzüntü duyduk. Huzur içinde yat Christian."


Newcastle United

  • "Christian Atsu’nun Türkiye’de meydana gelen yıkıcı depremlerde trajik bir şekilde hayatını kaybettiğini öğrenmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Yetenekli bir oyuncu ve özel bir insan. Oyuncularımız, teknik ekibimiz ve taraftarlarımız tarafından her zaman sevgiyle hatırlanacak. Huzur içinde uyu Christian."

Hatayspor

  • "Başımız sağ olsun. Göçük altında kalarak hayatını kaybeden futbolcumuz Christian Atsu'nun cenazesi memleketi Gana'ya gönderilmek üzere yola çıkmıştır. Seni unutmayacağız Atsu. Mekanın cennet olsun güzel insan. Üzüntümüzün tarifi yok. Huzur içinde uyu."