Eski milli kaleci Rüştü Reçber'den hastalık sonrası ilk açıklama

Rüştü Reçber -Arşiv
Rüştü Reçber -Arşiv

Milli Takım'ın ve Fenerbahçe'nin efsane kalecisi Rüştü Reçber, koronavirüs tedavisinin ardından yaptığı açıklamada, "Kovid-19, genç-yaşlı falan dinlemiyor. Onun için tedbir şart. Evde kalın. Sağlıcakla kalın" dedi.

Bir dönem Barcelona, Fenerbahçe ve Beşiktaş forması giyen eski milli kaleci Rüştü Reçber, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisinin ardından taburcu edilmiş ve evde karantina süreci başlamıştı.

'Evde kalın' çağrısında bulundu

Hastanedeki tedavi sürecinde kendisine gelen çok sayıdaki geçmiş olsun mesajına toplu şekilde yanıt veren milli kaleci, şu ifadeleri kullandı:

Şu anda evdeyim, çok iyiyim. Ama hala karantinadayım. Allah'a şükür kurtardık. Yoğun ve uzun bir tedavi süreci yaşadık. Halkımızdan bir ricam var. Lütfen, çok dikkatli olun. Bu işin şakası yok. Bu virüs, genç-yaşlı falan dinlemiyor. Onun için tedbir şart. Evde kalın. Sağlıcakla kalın. Herkese çok selamlar.

Hastaneye yatırılmıştı

Türkiye Futbol Federasyonu UEFA Futbol Gelişim Koordinatörü olarak görev yapan Rüştü Reçber, 28 Mart'ta Kovid-19 testi pozitif çıkmış ve tedavisi yapılmak üzere hastaneye yatırılmıştı.

Eski milli kalecinin eşi Işıl Reçber, iki gün önce Instagram hesabından yaptığı paylaşımla eşinin taburcu edildiğini duyurmuştu.