Eto'o'ya kötü haber: İspanya'daki şirketi iflas etti!

​Eto'o'ya kötü haber: İspanya'daki şirketi iflas etti!
​Eto'o'ya kötü haber: İspanya'daki şirketi iflas etti!

Devre arası transfer döneminde Antalyaspor'dan Atiker Konyaspor'a transfer olan Samuel Eto'o'ya şirketi hakkında kötü bir haber geldi. Kamerunlu dünya yıldızının İspanya'da bulunan şirketinin iflas ettiği öğrenilirken, yıldız oyuncunun bu durumdan dolayı bir hayli başı ağrıyacağa benziyor.

İki buçuk sezon boyunca Antalyaspor'da ter döken ve beklentilerin aksine Akdeniz ekibine büyük katkı veren Samuel Eto'o'nun, devre arasında nereye transfer olacağı merak edilirken, Kamerunlu yıldız Atiker Konyaspor'a sürpriz bir şekilde transfer olarak herkesi şaşırtmıştı.

Türkiye'de 3. sezonunu geçiren 36 yaşındaki yıldız oyuncuya, bir zamanlar Barcelona formasıyla futbol oynadığı İspanya'dan kötü haber geldi.

Uzun yıllar İspanya'da top koşturan ve Barcelona ile zirveye çıkan Kamerunlu golcünün, futboldan edindiği finansal birikimle İspanya'da geleceği için kurduğu şirketten kötü haber geldi; şirketin bir süre önce iflas ettiği öğrenildi.

EVLERİ AÇIK ARTTIRMAYA ÇIKARILDI

Şirketi iflas eden dünya yıldızının oldukça zor durumda olduğu ve bu durumun başını bir hayli ağrıttığı belirtildi.

Konyasporlu yıldızın iflastan kaynaklanan borçlarına karşılık 2 evinin açık artırma ile satılığa çıkarılacağı bildirilirken, bu evlerden birinin 1,5 milyon avro değerindeki villa, diğeri 226 bin avroluk apartman dairesi olduğu öğrenildi.