EURO 2020'de kalbi durmuştu, futbola geri döndü

Eriksen Inter formasıyla
Eriksen Inter formasıyla

2020 Avrupa Şampiyonası sırasında Danimarka-Finlandiya maçında kalp krizi geçiren Danimarkalı futbolcu Christian Eriksen, sahalara geri dönüyor. Yaşadığı kalp krizinin ardından Inter'den ayrılan yıldız futbolcu, İngltere Premier Lig ekiplerinden Brentford ile anlaşma sağladı.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Danimarka'nın Finlandiya ile 12 Haziran 2021'de oynadığı maçta bir anda yere yığılan ve sağlık ekiplerinin ilk yardım müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Cristian Eriksen, herkesi çok korkutmuştu.

Yaşanan olayın kalp sorunundan dolayı olduğu tespit edilirken, tüm bunların ardından Danimarkalı futbolcunun takımı Inter, oyuncuyla bu şartlarda devam edemeyeceğini açıkladı ve sözleşmesini feshetti.

Brentford'a transfer oldu

Yaklaşık 7 aydır yeşil zeminden uzak olan, bir süredir çalışmalarını bireysel olarak sürdüren, son olarak da Ajax'ın B takımı ile çalışan Eriksen, yeni takımını buldu.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brentford, boşta olan 29 yaşındaki yıldız futbolcu ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandığını açıkladı.