EuroBasket 2017'de yıldız isimler yok!

​EuroBasket 2017'de yıldız isimler yok!
​EuroBasket 2017'de yıldız isimler yok!

2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda hem sakatlık hem de kendi tercihleri nedeniyle birçok önemli oyuncu parkeden uzak kalacak.

Türkiye, Finlandiya, Romanya ve İsrail'in ortaklaşa düzenleyeceği 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda hem sakatlık hem de kendi tercihleri nedeniyle birçok önemli oyuncu forma giyemeyecek.

31 Ağustos-17 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek ve Türkiye'nin D Grubu ile final etabı maçlarına ev sahipliği yapacağı turnuvada basketbolseverler, önemli isimleri seyredemeyecek.

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Atlanta Hawks'ta forma giyen milli oyuncu Ersan İlyasova kendi tercihiyle, New Orleans Pelicans'ta görev yapan Ömer Aşık ise sağlık sorunları nedeniyle EuroBasket 2017'de ay-yıldızlı formayı terletemeyecek.

Sırbistan Milli Takımı'ndan Milos Teodosic ile Nemanja Bjelica, son Avrupa şampiyonu İspanya'dan Sergio Llull ile Rudy Fernandez, Fransa'dan Tony Parker ile Nicolas Batum, Yunanistan'dan Giannis Antetokounmpo, İtalya'dan Alessandro Gentile ile Andrea Bargnani ve Çekya'dan Jan Vesely, şampiyonada sahne alamayacak önemli isimler olarak dikkati çekiyor.