Euroleague, saygı duruşu paylaşımını kaldırdı

Euroleague
Euroleague

THY EuroLeague'in ikinci haftasında Anadolu Efes ile Real Madrid arasında oynanan maçın hava atışı öncesinde Ortadoğu'da yaşanan çatışmalar sebebiyle hayatlarını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu. EuroLeauge ise, bu saygı duruşunun amacını farklı şekilde paylaşınca Türkiye'den binlerce kişi tepki gösterdi.

THY Euroleague'in ikinci haftasında Anadolu Efes ile Real Madrid arasında oynanan maçın öncesinde yapılan saygı duruşu, Euroleague tarafından 'İsrail'de hayatlarını kaybedenler için saygı duruşu' notuyla paylaşıldı.

Anadolu Efes, bu paylaşıma tepki gösterdi ve salonda yapılan saygı duruşu anonsunun 'Ortadoğu'da hayatlarını kaybedenler için' şeklinde yapıldığını ifade etti.

THY EuroLeague'in ikinci haftasında Anadolu Efes ile Real Madrid arasında oynanan maçın hava atışı öncesinde Ortadoğu'da yaşanan çatışmalar sebebiyle hayatlarını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu.


Anadolu Efes, EuroLeague'in bu paylaşımına tepki gösterdi. Kulüpten edinilen bilgide salonda yapılan anonsun 'Değerli basketbolseverler, son günlerde yaşanan terör saldırılarında ve devam eden silahlı çatışmalarda hayatını kaybedenlerin anısına sizleri saygı duruşuna davet ediyoruz." şeklinde olduğu ve İsrail için saygı duruşunun söz konusu olmadığı ifade edildi.