Everton, Chelsea'nin 40 milyonluk teklifini yeterli bulmadı

Anthony Gordon
Anthony Gordon

Chelsea Everton'da forma giyen Anthony Gordon için 40 milyon sterlinlik teklifini bulundu. Yapılan bu ilk teklif Everton cephesinden kabul görmezken, maviler genç kanat için yeni bir teklif sunmaya hazırlanıyor.

Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Everton’da forma giyen 21 yaşındaki forvet oyuncusu Anthony Gordon için 40 milyon sterlinlik bir teklif sundu.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun yayınladığı haberde; Everton, Chelsea'nin Gordon için yaptığı 40 milyon sterlinlik teklife ret cevabı verdi. Verilen bu ret cevabının ardında Londra ekibi genç futbolcuyu transfer etmek için ikinci bir teklif sunacak.

Chelsea, bu teklifi hazırlarken Everton'un daha önce kiralama teklifinde bulunduğu Armando Brjoa ve Conor Gallagher'ı takas için kullanmayı düşünüyor. Böylelikle Gordon'ın transferi için yapılacak teklif, oyuncu artı bonservis şeklinde olabilir.

Everton’da Dominic Calvert-Lewin’in sakatlığı ve Richarlison'ın Tottenham'a satılmasıyla birlikte Gordon, bu sezon sahaya alışık olmadığı 9 numara rolüyle çıktı.

Anthony Gordon'un Everton'daki performansı

Everton altyapısından yetişen 21 yaşındaki forvet kulübüyle Eylül 2020’de 5 yıllık sözleşme imzalarken, Everton’daki ilk maçına Ocak 2020’de çıktı.

Anthony Gordon, Everton'da için 51 Premier Lig maçına çıkarken, bu maçlarda 4 gol ve 2 asistlik performans gösterdi.