Everton'dan Tosun paşaya çılgın maaş

​Everton'dan Tosun paşaya çılgın maaş
​Everton'dan Tosun paşaya çılgın maaş

Everton'a transferi an meselesi olan Cenk Tosun'un daha transfer olmadan alacağı ücret konuşulmaya başlandı. Basında yıldız oyuncu için yazılan ücretler ise dudak uçuklattı.

Beşiktaş'ın milli yıldızı Cenk Tosun Premier Lig'de top koşturmaya hazırlanırken, yıldız futbolcunun kazanacağı ücretin detayları da ortaya çıkmaya başladı.

BONSERVİS BEDELİ NE KADAR?

Cuma gecesi İstanbul’a gelen Everton Kulübü yetkilileri iki gün boyunca siyah-beyazlı yöneticilerle pazarlıklar yaptı. Tarafların 25 milyon avroya anlaştıkları ifade ediliyordu.

Ancak İngiltere’de yayın yapan The Sungazetesinin haberine göre; futbolcu için ödenecek bonservis bedelinin 25 milyon pound olduğu iddia edildi. Ayrıca haberde 3 milyon pound civarında bonuslar olduğu aktarıldı.

HAFTALIK 750 BİN TL

Star Gazetesi'nde yer alan bir habere göre ise; Everton, Cenk Tosun’a yıllık 7.5 milyon pound (8.5 milyon avro) verecek.

Golcü oyuncu aynı zamanda haftalık 145 bin pound, yani tam olarak 750 bin TL alacak. Beşiktaş ile Everton arasındaki son pürüzlerin çözülmesini bekleyen Cenk Tosun, henüz Londra tatilini de sonlandırmış değil.