Eyüpspor'dan Premier Lig atağı

Arda Turan
Arda Turan

Süper Lig'e yükselmeye oldukça yaklaşan ancak bu hayallerin play-off yarı finalinde son dakikalarda kalesinde gördüğü golle veda eden Arda Turan'ın ekibi Eyüpspor, yeni sezonu oldukça sıkı hazırlanıyor. Özellikle golcü bir isim kadrosuna katmak isteyen eflatun sarılı ekipte, Arda Turan'dan yönetime sürpriz bir öneri geldi. İşte detaylar...

Teknik direktörlük kariyerine Eyüpspor ile ilk adımı atan Arda Turan, Süper Lig hayallerine play-off'larda veda etti. Sezonun tamamlanmasıyla transfer çalışmaları için kolları sıvayan eflatun sarılı ekipte Arda Turan eski takım arkadaşını kadroya katmak istediğini yönetime bildirdi.

Hedef: Süper Lig

Ajansspor'un haberine göre; İki sezondur Süper Lig hayallerine play-off yarı finallerinde veda eden Eyüpspor yeni sezonda mutlak Süper Lig'e çıkmak isterken, bu sefer işi sıkı tutuyor. Teknik Direktör Arda Turan’ın kadroyu kendi istediği şekilde yapmak istediği ve bu yönden oyuncuları tercih edeceği öğrenildi.

Diego Costa bombası

Özellikle gol yollarındaki sıkıntıyı çözmek isteyen Arda Turan, yönetime ilk olarak Atletico Madrid'den takım arkadaşı olan Dünyaca ünlü golcü Diego Costa'nın adını verdi.

Eyüpspor yönetimi, İspanyol isim için çalışmalara başladı.

  • Diego Costa bu sezon Premier Lig ekiplerinden Wolverhampton’da 17 maçta ilk 11 çıkan 34 yaşındaki oyuncu 1 gol attı.