Fanatik anne ve babanın çocuğu olmak zor zanaat!

Eğer anne ve babanız birer fanatikse, bu durumlar kaçınılmaz.

Dünyadaki en büyük mucizedir bir bebek sahibi olabilmek… Dünyaya getireceğiniz çocuklarınız için birçok hayaliniz vardır şüphesiz… Bir takıma duydukları aşkı hayatlarının merkezlerine yerleştirenler içinse anne ya da baba olmak farklı bir sorumluluğu da peşinden getirir. Böyle kimseler için evladını küçük yaşlardan itibaren “fanatik" olarak yetiştirmek en büyük hedeftir.
Seçme şansı yok mu?

                                    
                                    Fanatik bir anne ya da babaya sahipseniz, 'bazı konularda' kesinlikle kendi kararınızı vermenize müsaade etmezler. Fanatik bir ebeveyn sözü “Seçme şansı yok. Bizim tuttuğumuz takıma gönül vermek zorunda!”
Seçme şansı yok mu? Fanatik bir anne ya da babaya sahipseniz, 'bazı konularda' kesinlikle kendi kararınızı vermenize müsaade etmezler. Fanatik bir ebeveyn sözü “Seçme şansı yok. Bizim tuttuğumuz takıma gönül vermek zorunda!”
Bu bir gerçek
Fanatik bir aile, çocuğu olacağı haberini alır almaz “Erkekse şu futbolcunun adını veririz. Kızsa bizim voleybol takımının kaptanının adı yakışır” gibi cümleler kurmaya başlar. Takım sevgisini hayatlarının merkezine koymayanlar için saçma görünüyor olabilir ama bu bir gerçek.
Bu bir gerçek Fanatik bir aile, çocuğu olacağı haberini alır almaz “Erkekse şu futbolcunun adını veririz. Kızsa bizim voleybol takımının kaptanının adı yakışır” gibi cümleler kurmaya başlar. Takım sevgisini hayatlarının merkezine koymayanlar için saçma görünüyor olabilir ama bu bir gerçek.
Fikstürle karşılaştırılıyor

                                    
                                    Bebeğe isim bulma konusu tamamladı. Şimdi sıra geldi, bebeğin doğacağı güne. Bebek için verilen tahmini doğum tarihi ile fikstürü karşılaştıranların sayısı azımsanacak gibi değil.
Fikstürle karşılaştırılıyor Bebeğe isim bulma konusu tamamladı. Şimdi sıra geldi, bebeğin doğacağı güne. Bebek için verilen tahmini doğum tarihi ile fikstürü karşılaştıranların sayısı azımsanacak gibi değil.
Lisanslı ürünler alınır

                                    
                                    Dokuz ay boyunca fanatik aileler, bebeklerine lisanslı ürün almayı ihmal etmez. Hastane için hazırlanan çantanın içi lisanslı zıbın, çorap, battaniye ile dolup taşar.
Lisanslı ürünler alınır Dokuz ay boyunca fanatik aileler, bebeklerine lisanslı ürün almayı ihmal etmez. Hastane için hazırlanan çantanın içi lisanslı zıbın, çorap, battaniye ile dolup taşar.
Bunlarla mı süslenecek? 

                                    
                                    Ve beklenen gün gelir… Anne doğumhaneyken daha önceden tembihlenen kişiler odayı süslemeye başlar. Elbette odayı süsleyecek olan yakınlar, çantayı açar açmaz şaşıracaklardır. Çünkü çantanın içinde ne mavi ne de pembe hiçbir şey yoktur.
Bunlarla mı süslenecek? Ve beklenen gün gelir… Anne doğumhaneyken daha önceden tembihlenen kişiler odayı süslemeye başlar. Elbette odayı süsleyecek olan yakınlar, çantayı açar açmaz şaşıracaklardır. Çünkü çantanın içinde ne mavi ne de pembe hiçbir şey yoktur.
Herkesi şaşırtırlar

                                    
                                    Anne odaya gelir ve macera başlar. Fanatik anne ve bebeği ziyarete gelenler ilginç bir tabloyla karşılaşır. Çünkü hastane odası adeta bir stada benzer.
Herkesi şaşırtırlar Anne odaya gelir ve macera başlar. Fanatik anne ve bebeği ziyarete gelenler ilginç bir tabloyla karşılaşır. Çünkü hastane odası adeta bir stada benzer.
Her anında takımı yanında

                                    
                                    Bununla da bitmez. Bebek hastaneden lisanslı bir battaniyeye sarılarak çıkartılır. Bu tatlı telaş bebeğin her anında yaşanmaya devam eder.
Her anında takımı yanında Bununla da bitmez. Bebek hastaneden lisanslı bir battaniyeye sarılarak çıkartılır. Bu tatlı telaş bebeğin her anında yaşanmaya devam eder.
Aksesuarsız olur mu hiç!

                                    
                                    Erkek bebekler forma giyerken, kızlar takımlarının renklerinin bulunduğu ayakkabılar ve taçlarla süslenir.
Aksesuarsız olur mu hiç! Erkek bebekler forma giyerken, kızlar takımlarının renklerinin bulunduğu ayakkabılar ve taçlarla süslenir.
Futboldan soğutmayın

                                    
                                    Bebekliğinden itibaren bir takımın taraftarı olarak yetiştirilen çocukların zaman ilerledikçe düşünceleri değişebilir. Kimileri aynı takımı tutmaya devam eder kimi ise futboldan tamamen soğur. Bu nedenle uzmanlar, anne ve babaların bu konuda daha hassas olmalarını tavsiye ediyor.
Futboldan soğutmayın Bebekliğinden itibaren bir takımın taraftarı olarak yetiştirilen çocukların zaman ilerledikçe düşünceleri değişebilir. Kimileri aynı takımı tutmaya devam eder kimi ise futboldan tamamen soğur. Bu nedenle uzmanlar, anne ve babaların bu konuda daha hassas olmalarını tavsiye ediyor.
Çocukları zorlamayın

                                    
                                    Çocuğunuz günün birinde sizin gibi düşünmezse onu eleştirmeyin, yadırgamayın… Çünkü o kendi kararlarını verebilecek bir birey.
Çocukları zorlamayın Çocuğunuz günün birinde sizin gibi düşünmezse onu eleştirmeyin, yadırgamayın… Çünkü o kendi kararlarını verebilecek bir birey.
Çok farklı bir duygu

                                    
                                    Ne olursa olsun; fanatik anne ve babalar için evlatlarıyla birlikte aynı takımın marşını söylemek apayrı bir gurur.
Çok farklı bir duygu Ne olursa olsun; fanatik anne ve babalar için evlatlarıyla birlikte aynı takımın marşını söylemek apayrı bir gurur.