Rafet El Roman takımına futbolcu hediye etti

Rafet El Roman
Rafet El Roman

Trabzonspor'un imza için getirdiği 21 yaşındaki Kamerunlu sağ kanat oyuncusu Eric Ayuk ile ilgili ilginç bir gelişme yaşandı. Trabzonspor fanatiği olarak bilinin Rafet El Roman genç oyuncunun bonservisini ödediği ortaya çıktı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor geçtiğimiz sezon Lorient'te forma giyen stoper Zargo Toure ile birlikte Eric Ayuk'u da Türkiye'ye getirdi.

Bordo mavili ekibin Eric Ayuk'u Türkiye'ye getirmesinin ardından transferin perde arkasından çok ilginç bir isim çıktı. Fanatik bir Trabzonspor taraftarı olarak bilinen Rafet El Roman'nın, 21 yaşındaki Kamerunlu sağ kanat oyuncusu Ayuk'unun bonservis bedelini ödediği ortaya çıktı.

Eric Ayuk
Eric Ayuk

Gazeteci Hasan Yılmaz'ın sosyal medyada yaptığı açıklamada, '' Evet... Eric Ayuk, Trabzon'a geldi. Bonservis bedelini sanatçı Rafet El Roman karşılayacak.. Kendisi bu transferi Trabzonspor'a armağan ettiğini bir hafta önce söylemişti bana.. Yarına güzel bir video ile bu durumu süsleyeceğiz. Eric Ayuk'un sözleşmesi 31.12.2018 tarihinde bitiyor mevcut kulübü ile yani bonservis bedeli ödenecek. Bu bedeli de Trabzonsporlu sanatçı Rafet El Roman ödeyecek, kendisinin kulübe bir katkısının olmasını istedi.''

Roman'ın tavsiyeleriyle Trabzonspor'un gündemine gelen Ayuk, bugün Trabzon'da yöneticilerle görüştükten sonra resmi imzayı atması bekleniyor.