Fatih Terim, Galatasaray'ın başında ilk maçına ne zaman çıkacak?

​Fatih Terim'in Galatasaray'ın başında ilk maçına ne zaman çıkacak?
​Fatih Terim'in Galatasaray'ın başında ilk maçına ne zaman çıkacak?

Galatasaray'da büyük maçlarda gösterdiği başarısız performansla tartışma konusu olan Tudor'un camiada kredisi tükendi. Özellikle Galatasaraylı taraftarlar Hırvat hoca ile yolların ayrılmasını beklerken, Galatasaray'ın eski futbolcusu Ergün Penbe çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Galatasaray'da 5-1'lik Başakşehir yenilgisinden sonra yönetim bir kriz toplantısı düzenlemiş ve bu toplantının sonunda Tudor'a bir kredi daha verilmişti.Özellikle Başkan Özbek, Tudor'un derbi performansını görmek istiyordu. Fakat Galatasaray'ın ezeli rakibi Beşiktaş'a yenilmesiyle Hırvat hocanın camia nezdinde tüm kredisi tükendi.

Dün ise Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programında, ekibin yeni üyesi Ergün Penbe, Galatasaray taraftarının beklediği haberi verdi.

Büyük maçlarda alınan başarısız sonuçlar taraftarın ve yönetimin bir kısmının, Tudor'a karşı olan kredisini tüketmesine neden oldu. Son olarak Beşiktaş mağlubiyetinin ardından camianın sabrı taştı, taraftar Florya'yı bastı. Galatasaray'da Terim sesleri yükselmeye başladı.

Tüm bu yaşanılanların ardından, dün Beyaz Futbol ekibine yeni katılan Ergün Penbe'den flaş bir iddia geldi. Penbe, kesin olmamakla birlikte yönetimin Fatih Terim'i ikna ettiği ve bu hafta içinde duyuracağını ileri sürdü.

Ayrıca Galatasaray'ın eski futbolcusu, Terim'in, Galatasaray'ın bu hafta iç sahada oynayacağı Akhisarspor karşılaşmasında da takımın başında olacağını iddia etti.