Fatih Terim'den Serie A açıklaması

Fatih Terim
Fatih Terim

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim, ünlü İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'ya röportaj verdi. Dünya Kupası'nı değerlendiren ve Serie A günlerinden bahseden Terim, bir gün yeniden İtalya'ya dönebileceğinin sinyalini verdi. Terim, şampiyonluk için desteklediği İtalyan takımını da açıkladı.

Son olarak Galatasaray'ı çalıştıran Fatih Terim, İtalyan gazeteci Di Marzio'ya verdiği röportajda Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'na dair açıklamada bulundu.

Messi'nin Dünya Kupası'nı aldığı için mutlu olduğunu belirten Terim, "Önce Messi, sonra Messi, sonra Messi ve diğerleri. Maradona harika bir oyuncuydu, Ronaldo da çok güçlüydü ama ben Messi'yi gerçekten seviyorum. İsterse sahada her şeyi yapabilir." dedi.

Terim'den Montella, Pirlo ve Farioli yorumu

Süper Lig'de görev yapan İtalyan teknik direktörleri değerlendiren Fatih Terim, ''Türkiye'de çok sayıda İtalyan antrenör var ve hepsinin arasında Montella daha iyi durumda, daha iyi performans sergilemeye devam ediyor. Pirlo ve Farioli'yi de seviyorum.'' şeklinde konuştu.

"Floransa benim ikinci evim"

İtalya Serie A'da en yakın rakibi Milan'ın 8 puan önünde lider olan Napoli ile ilgili de görüş belirten Terim, teknik direktör Spalletti'yi övdü:

  • "Spalletti adına çok mutluyum. Harika biri ve arkadaşım. Ona karşı saygım ve sevgim büyük. Bu yıl çok iyi gidiyorlar, umarım sonuna kadar götürür ve kazanırlar. Scudetto yarışında Napoli'yi destekliyorum. Floransa benim ikinci evim, Milan'da çalıştım ama Napoli'yi destekliyorum."

İtalya'ya geri dönecek mi?

Fatih Terim, bir gün yeniden İtalya'ya dönmek konusuyla ilgili soruyu da cevaplandırdı ve açık kapı bıraktı.

"Yalnızca İtalya'ya değil, İyi bir teklif ve güzel bir projeyle her yere geri dönebilirim."