Fatih Terim itiraf etti: Önce yumruk attım sonra tokatladım

Fatih Terim
Fatih Terim

Türkiye Futbol Direktörü olduğu dönemde TFF Yönetim Kurulu yedek üyesi Selahattin Aydoğdu'nun kebapçısını basan Fatih Terim'in mahkemeye verdiği ifade ortaya çıktı. Mahkeme kayıtlarına geçen tutanaklara göre Terim, Aydoğdu'yu dövdüğünü itiraf ediyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in Türkiye Futbol Direktörü olduğu dönemde Alaçatı’da kebap restoranı işleten Selahattin Aydoğdu ile yaşadığı skandal olayın perde arkası ortaya çıktı.

Tarafların mahkemeye verdiği ifadelere ulaşan gazeteci Atilla Türker, Markaj isimli kişisel bloğunda yayınladığı belgelerle kavganın bilinmeyin detaylarını gün yüzüne çıkardı. Mahkemeye yansıyan tutanaklara göre; Fatih Terim, Selahattin Aydoğdu’yu dövdüğünü kabul ediyor. Aydoğdu ise olayın hemen akabinde yaptığı ‘dövdüm’ açıklamasını geri çekerek ‘darp edildiğini’ savunuyor.

Fatih Terim'in mekana girişi güvenlik kameralara böyle takılmıştı.
Fatih Terim'in mekana girişi güvenlik kameralara böyle takılmıştı.

Fatih Terim ayrıca Alaçatı’da bahsi geçen mekana gitme gerekçelerinin taciz ve küfür olduğunu öne sürüyor. Selahattin Aydoğdu’ya yumruk ve tokat attığını itiraf eden Fatih Terim, damadı Ahmet Baran Çetin’in kızkardeşi Petek Zeynep Çetin'in Selahattin Aydoğdu tarafından taciz edildiğini öğrendikten sonra gerçekleştirdiği aramalarda kendisine sinkaflı küfürler edildiğini ve kavganın da bunun üzerine yaşandığını söylüyor.

  • Fatih Terim: Damadım Ahmet Baran Çetin'in kızkardeşi Petek Zeynep Çetin damadımı ağlayarak aradığını ve Selahattin Aydoğdu'nun kendisini taciz ettiğini kızım Merve bana söyledi.

*Görüntü, markaj.blogspot.com’dan alınmıştır.

  • Selahattin Aydoğdu: Fatih Terim bana ‘Benim damadımın yanında neden dükkan açıyorsun' deyince konuşma tartışmaya dönüştü.
  • Fatih Terim: Evime misafir geldiğinde ücretiyle kebap yapmak suretiyle hizmet aldığım, beni gördüğü yerde bir metre uzaktan önünü ilikleyip müsaade almadan masaya oturmayan ve bu surette daha önceden tanıdığım Selahattin Aydoğdu isimli şahsı sorunu çözmek ve tarafları uzlaştırmak için aradım. Kendisi telefonda bana bu konunun beni ilgilendirmediğini söyledi ve akabinde “Erkeksen buraya gel, gelmeyenin anasını s........” diyerek telefonu kapadı.

*Görüntü, markaj.blogspot.com’dan alınmıştır.
*Görüntü, markaj.blogspot.com’dan alınmıştır.
  • Selahattin Aydoğdu: Bu tartışma giderek alevlendi, beni ‘O zaman benim Çeşme'ye gelerek gerekeni yapmam gerekiyor' diyerek tehdit etti, ben de kendisine ‘beni tehdit etme' dedim, daha sonra telefonu kapattım.

*Görüntü, markaj.blogspot.com’dan alınmıştır.
*Görüntü, markaj.blogspot.com’dan alınmıştır.
  • Selahattin Aydoğdu: Bu konuşmadan sonra beni iki defa aradı ancak ben aramalarına yanıt vermedim, iş yerim içerisinde oturmaya devam ediyordum.

  • Fatih Terim: Bunun üzerine ana gibi kutsal bir varlığa edilen bu galiz küfür nedeniyle çok sinirlendiğimden kendisini iki defa aradım fakat telefonlarımı zannediyorum korkudan açmadı.

TERİM, ALAÇATI'YA GİDİYOR, AYDOĞDU BEKLİYOR…

  • Fatih Terim: Bunun üzerine yanımda damatlarım Volkan Bahçekapılı ve Ahmet Baran Çetin ile şoförüm Onur Şimşek ile arabaya atlayarak 3 saatte Çeşme Alaçatı'daki dükkana gittik. Görüntülerde de sabit olmak üzere şoförüm Onur Şimşek AVM kapısında bekledi. Ben Selahattin Aydoğdu isimli şahsın dükkanının kapısındaki ortak alana gittim ve ‘Beni çağırıyorsun geldim Selo” dedim. O benim oraya gideceğimi tahmin etmediğinden beni görünce korktu ve panikleyerek ‘hocam müşteriler var, istersen içeride konuşalım” dedi. Bunun üzerine Selahattin Aydoğdu'ya önce bir yumruk attım ve hemen sonra da kendisini tokatladım.

  • Selahattin Aydoğdu: Fatih Terim, 00.15 sıralarında damatları ve ismini bilmediğim biri ile gelerek, “ben geldim” dedi ve bana saldırdı, yumruk attı.
  • Fatih Terim: Benim ana olaya ilişkin telefonda ettiği hakaret dışında bir şikayetim yoktur. Olay yerinde bana herhangi bir müdahale olmadı.

  • Selahattin Aydoğdu: Beni telefon ile tehdit eden, iş yerime gelerek iş yerimi basan, bana yumruk atan, beni darp eden ve bana hakaret eden Fatih Terim'den ve beraberinde benim iş yerime gelerek iş yerimde bulunan masa ve sandalyelerimi kırarak zarar veren, bana sandalye fırlatan, iş yerimi basan Ahmet Baran Çetin, Volkan Bahçekapılı ve ismini bilmediğim 1.65 boylarında sakallı 50-55 yaşlarındaki şahıstan davacı ve şikayetçiyim.