Milli takımda Fatih Terim sesleri

Fatih Terim
Fatih Terim

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra takım çalıştırmayan Fatih Terim'in adı son dönemde Türkiye A Milli Futbol Takımıyla anılmaya başlamıştı. Millilerimizin son dönemde aldığı başarısız sonuçların ardından Fatih Terim ile ön görüşme yapıldığı iddia edildi. Detaylar haberimizde...

Milli takımda Fatih Terim sesleri yükselmeye başladı. Stefan Kuntz'un ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, Kuntz'un yerine Fatih Terim'in geleceği iddiası kulislerde dolaşmaya başladı.

Emeklilik fikri yok

Fatih Terim, teknik direktörlük görevine devam edeceğini ve emeklilik gibi bir fikrinin olmadığını söyleyerek gelecek tekliflere açık kapı bırakmıştı. Milli takımda çalışma fikrine sıcak bakan tecrübeli çalıştırıcının kendisine teklif gelmesi halinde kabul edebileceği aktarılmıştı.

Üst üste alınan kötü sonuçlardan sonra TFF yetkililerinin gizliden gizliye Fatih Terim ile görüştüğü ve fikir alışverişinde bulundukları iddia edildi. Olası Kuntz ayrılığı sonrası göreve gelmesi beklenen Fatih Terim'in şimdiden hazırlıklara başladığı ifade ediliyor.