Fatih Terim üzerini çizdi, Tudor almak istiyor!

Tolga Ciğerci
Tolga Ciğerci

Galatasaray'da Fatih Terim'in gözden çıkardığı Tolga Ciğerci için Udinese'nin devrede olduğu öne sürüldü. Sarı kırmızılı ekibin eski teknik patronu Tudor'un, eski öğrencisini kadrosuna katmak istediği kaydedildi.

Süper Lig’de liderlik koltuğunda oturan ve şampiyonluğun en büyük adayı konumunda olan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, kadroda köklü değişiklikler yapmaya hazırlanıyor.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; oyuncuları performansları kadar tavırlarını da göz önünde bulunduracak deneyimli teknik adam, bir ismi kara listeye aldı. Akhisar deplasmanında sakatlıklarına karşın fedakârlıkla forma giyen Donk ile Linnes’e özel olarak teşekkür eden Terim, Beşiktaş maçında sakat olduğunu bahane ederek oynamayan Tolga Ciğerci’nin ise üstünü çizdi.

Yetenekli oyuncu sezon başındaki performansıyla göz doldurmuştu.
Yetenekli oyuncu sezon başındaki performansıyla göz doldurmuştu.

Beşiktaş derbisinde "Ağrılarım geçmeden oynamak istemiyorum" diyen Tolga Ciğerci, 2018-19 için kadrodaki yerini riske soktu. Fedakâr oyuncularla çalışmak isteyen Fatih Terim’in Tolga Ciğerci’ye tavır koyması bekleniyor.

Sarı kırmızılı kulüp ile 1 yıl daha kontratı olan oyuncunun sezon sonunda ayrılması beklenirken, Igor Tudor'un yeni takımı Udinese'ye transfer olabileceği konuşuluyor.