Fatih Terim'den transfer hakkında flaş karar

Fatih Terim'den transfer hakkında flaş karar
Fatih Terim'den transfer hakkında flaş karar

Son şampiyon Galatasaray'da transfer çalışmalarına teknik direktör Fatih Terim'in listesi doğrultusunda devam ediliyor. Transfer konusunda maliyete de dikkat etmesi gereken Galatasaray'da gündeme gelen isimler taraftarları bir hayli şaşırttı.

Galatasaray transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Fanatik'in haberine göre Galatasaray; Beşiktaş'ın da takibinde olan Vincent Aboubakar ve Fenerbahçeli eski futbolcu Simon Kjaer'i gündemine aldı.

Maliyet çok önemli

Finansal Fair Play nedeniyle transfer konusunda attığı her adıma dikkat etmesi gereken Galatasaray söz konusu iki futbolcuyu kiralık olarak renklerine bağlamanın hesaplarını yapıyor.

Porto’nun kaısını çaldı

Beşiktaş'ın da transfer listesinde bulunan Vincent Aboubakar için Galatasaray'ın Porto'nun kapısını çaldığı öne sürüldü.

Sevilla’ya teklif sundu

Fenerbahçe taraftarların gönlünde taht kuran isimlerden biri olan Simon Kjaer için de Galatasaray, Sevilla'nın kapısını aşındırmaya başladı.

Kiralık formülü

UEFA ile imzalanan Finansal Fair-Play anlaşmasına göre sattığı oyuncu bedeli kadar transfer yapabilecek olan Galatasaray, kiralık sözleşmelerin bedelleri eksi hanesine yazılmadığı için bu formüle ağırlık veriyor.

Sıcak bakıyorlar

Kulislerde Aboubakar ve Kjaer'in Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı yüksek sesle konuşuluyor. Ancak, Beşiktaş'ın Aboubakar'ı ezeli rakibine kaptırmak istemediği de ileri sürülüyor.

Tek bir kaygısı var…

Galatasaray bir dönem Beşiktaş forması giyen Aboubakar'ı radarına aldı.
Galatasaray bir dönem Beşiktaş forması giyen Aboubakar'ı radarına aldı.

Aboubakar transferi zor görünse de Cim-Bom'un Kjaer konusunda eli daha güçlü. Yetenekli futbolcu, Avrupa arenasında boy göstermek istiyor ve alışık olduğu Süper Lig'e uyum süreci yaşayamayacağı için bu fikre sıcak bakıyor. Danimarkalı futbolcunun tek kaygısı ise Fenerbahçeli taraftarlar...

Galatasaray tek değil

Öte yandan Danimarka Milli Takımı formasıyla 2018 Dünya Kupası'nda forma giyen ve takımının oynadığı tüm maçlarda 90 dakika forma giyen Kjaer'e tek talip Türkiye'den değil.

10 milyon Euro

Fenerbahçe ile 88 maça çıkan Kjaer 5 gol atıp 1 asist yaptı.
Fenerbahçe ile 88 maça çıkan Kjaer 5 gol atıp 1 asist yaptı.

Danimarkalı futbolcu için Fransız kulübü Marsilya'nın devreye girdiği ileri sürüldü. Sevilla 2021 yılına kadar mukavelesi bulunan Kjaer'in tahmini bonservis bedelli ise 10 milyon Euro...

27 maç 3 gol

Geride bıraktığımız sezon Sevilla ile 27 maça çıkar Simon Kjaer 3 gol atıp 1 asist yaptı. Sevilla, La Liga'da 2017-2018 sezonunu topladığı 33 puanla 4. sırada tamamladı.