Fatih Terim'e ikinci PFDK şoku

Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi'nde Schalke maçı öncesi yedek kulübesinde yerini alıyor...
Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi'nde Schalke maçı öncesi yedek kulübesinde yerini alıyor...

PFDK, Fatih Terim'e verilen 7 maç cezanın ardından başlayacak 3 maçlık yeni bir men cezası daha verdi. Fenerbahçe derbisinden sonra verilen men cezasının birini Kayserispor karşılaşmasıyla çeken tecrübeli teknik adam, 9 müsabakada daha takımının başında yer alamayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e 3 maç men cezası verdi.

TFF'den yapılan açıklamaya göre PFDK, Terim'e sportmenliğe aykırı açıklamada bulunması nedeniyle 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 14 bin lira para cezası kesti.

CEZASI 9 MAÇA ÇIKTI

Fenerbahçe derbisinden sonra 7 maç ceza verilen, Kayserispor karşılaşmasıyla birini çeken Fatih Terim, 9 müsabakada daha takımının başında yer alamayacak.

Hakemin kararını beğenmeyen tecrübeli çalıştırıcı, sert bir vücut diliyle tepki gösteriyor...
Hakemin kararını beğenmeyen tecrübeli çalıştırıcı, sert bir vücut diliyle tepki gösteriyor...
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, basın mensuplarına PFDK kararlarıyla alakalı değerlendirmelerde bulunuyor...
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, basın mensuplarına PFDK kararlarıyla alakalı değerlendirmelerde bulunuyor...

PFDK, ayrıca Galatasaray Kulübüne ise resmi internet sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamada bulunulması nedeniyle 135 bin lira para cezası uygulanmasına hükmetti.

NE OLMUŞTU?

                                    
                                    
                                    
                                    Süper Lig’de oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin bitiş düdüğünün ardından saha içi bir anda savaş alanına döndü. Karşılaşma devam ederken Soldado ile Belhanda arasında yaşanan gerginlik maç sonuna taşındı. Maçın bitiş düdüğüyle de ikili arasındaki gerginlik büyüdü. İki takım futbolcuları gerginliğin yaşandığı bölgeye sakinleştirmeye gittiğinde bir anda saha içi karıştı.
NE OLMUŞTU? Süper Lig’de oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin bitiş düdüğünün ardından saha içi bir anda savaş alanına döndü. Karşılaşma devam ederken Soldado ile Belhanda arasında yaşanan gerginlik maç sonuna taşındı. Maçın bitiş düdüğüyle de ikili arasındaki gerginlik büyüdü. İki takım futbolcuları gerginliğin yaşandığı bölgeye sakinleştirmeye gittiğinde bir anda saha içi karıştı.
JAILSON-BELHANDA KAVGASI FİTİLİ ATEŞLEDİ

                                    
                                    
                                    
                                    Fenerbahçeli futbolcu Jailson, Galatasaraylı Belhanda’ya tokat atınca tansiyon iyice yükseldi. Yedek kulübesinden gelen Galatasaray Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş, Fenerbahçeli Martin Skrtel’in kafasına müdahalede bulundu.Belhanda’ya tokat atan Jailson’un Galatasaraylı futbolcular ve teknik heyet tarafından kovalanmasıyla olay önüne geçilemeyecek bir hal aldı. 
  
Ortalığın yatışmasının VAR’da kavga görüntüleri incelendi. Galatasaray’da Ndiaye kırmızı, Belhanda sarı kart gördü. Fenerbahçe’de ise Jailson ve Soldado kırmızı kartla cezalandırıldı.
JAILSON-BELHANDA KAVGASI FİTİLİ ATEŞLEDİ Fenerbahçeli futbolcu Jailson, Galatasaraylı Belhanda’ya tokat atınca tansiyon iyice yükseldi. Yedek kulübesinden gelen Galatasaray Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş, Fenerbahçeli Martin Skrtel’in kafasına müdahalede bulundu.Belhanda’ya tokat atan Jailson’un Galatasaraylı futbolcular ve teknik heyet tarafından kovalanmasıyla olay önüne geçilemeyecek bir hal aldı. Ortalığın yatışmasının VAR’da kavga görüntüleri incelendi. Galatasaray’da Ndiaye kırmızı, Belhanda sarı kart gördü. Fenerbahçe’de ise Jailson ve Soldado kırmızı kartla cezalandırıldı.