Fatih Terim'in eski yardımcısından olay açıklama!

Fatih Terim'in yardımcısı Duygu Erdoğan'dan olay açıklamalar
Fatih Terim'in yardımcısı Duygu Erdoğan'dan olay açıklamalar

Bir dönem Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcılığını yapan ve olaylı bir şekilde sarı kırmızılı kulüpten ayrılan Duygu Erdoğan, Alman basınına açıklamalarda bulundu. Duygu Erdoğan’ın Süper Lig hakkındaki söyledikleri gündeme bomba gibi düştü.

Galatasaray’da 2013 yılında teknik direktör Fatih Terim’in yardımcılarından biri olan ve Fenerbahçe lehine yaptığı paylaşımlar sebebiyle görevine son verilen Duygu Erdoğan, Alman basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sarı kırmızılı kulüpte geçirdiği günlerin çok güzel olduğunu belirten Erdoğan, Süper Lig hakkında yaptığı benzetmeyle ise tartışma yarattı. Erdoğan, “Almanya 4. Lig’i ve Süper Lig pek farklı değil.” ifadelerini kullandı.

Fotoğraf: Arşiv
Fotoğraf: Arşiv
  • “Uluslararası bir tecrübe yaşamak istedim. Ayrıca yeni bir dil ve Alman futbolunu daha yakından tanımak istedim. Almanya 4. Ligi, Türkiye Süper Ligi’nden pek de uzak değil. Burada da büyük kulüpler görebiliyorsunuz. Almanca çok zor bir dil ama Almanya, futbol için harika bir yer. Burada yaptığımız her işte bir ciddiyet var. Antrenmanlarda hep ciddiyiz. Çok güzel zamanlardı. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale kadar çıkmayı başarmıştık. Wesley Sneijder ve Didier Drogba gibi futbolcularla çalışma fırsatı yakalamıştım”

Duygu Erdoğan, Galatasaray'da çalıştığı dönemde kişisel twitter hesabı üzerinden "Engin Baytar'da spor ahlakı sıfır", "Bugün günlerden Fenerbahçe" ve "Emre Belözoğlu benim canımın içi" gibi paylaşımlar yapmıştı.