Fatih Terim'in hakeme söyledikleri ortaya çıktı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Halil Umut Meler'e itirazları sonucu ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Halil Umut Meler'e itirazları sonucu ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

Süper Lig'in 13. haftasında evinde Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan Galatasaray'da, teknik direktör Fatih Terim karşılaşmanın son dakikalarında kırmızı kart görmüştü. Terim'in, hakem Halil Umut Meler'e söylediği sözler ortaya çıktı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe derbisi 1-1 devam ederken ilk yarının sonlarında sarı kart görmüştü. Kendisine ayrılan alanın dışına çıkan ve top sahayı terk etmeden topa dokunan Terim, sarı kart gösteren hakem Halil Umut Meler'e sert itirazda bulundu.

  • Fatih Terim, çizgiyi ihlal ettiğini söyleyen Meler'e "Bir daha yaparım ne yapacaksın beni mi atacaksın!" cevabını verdiği öğrenildi.

Maçın gidişatından ve hakemin performansından memnun olmayan Fatih Terim, İkinci yarıda da oldukça agresif bir görüntü sergiledi. Fenerbahçe'nin 2. golünden sonra sinirlerine hakim olamayan 68. yaşındaki teknik direktör, yoğun itirazlarının ardından 2. sarı kartla oyundan atıldı. Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edilecek Terim'in cezası, hakem raporu doğrultusunda belirlenecek.