Fatih Terim’le Hakan Balta kavga mı etti?

Spor dünyasında en çok konuşulan haberler.

Spor dünyasında son 24 saatte yaşanan önemli gelişmeler.
Milli Takım’da kavga iddiaları
A Milli Takım'ın Ukrayna ile oynadığı maçın ardından sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılan Hakan Balta'yla ilgili şok bir iddia gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre; Hakan Balta ile Fatih Terim Ukrayna maçının devre arasında şiddetli bir tartışma yaşadı. Bu nedenle Terim'in Balta'yı oyundan aldığı sonrasında ise kadrodan çıkardığı öne sürüldü. (Takvim)
Milli Takım’da kavga iddiaları A Milli Takım'ın Ukrayna ile oynadığı maçın ardından sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılan Hakan Balta'yla ilgili şok bir iddia gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre; Hakan Balta ile Fatih Terim Ukrayna maçının devre arasında şiddetli bir tartışma yaşadı. Bu nedenle Terim'in Balta'yı oyundan aldığı sonrasında ise kadrodan çıkardığı öne sürüldü. (Takvim)
Terim istifa edecek mi?
Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkanvekili Servet Yardımcı, Beyaz Futbol'da yayınlanan Derin Futbol programında önemli açıklamalarda bulundu. Fatih Terim'le ilgili olarak Yardımcı "Fatih Terim istifa etmeyecek. Federasyon olarak hocanın sonuna kadar arkasındayız" dedi.
Terim istifa edecek mi? Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkanvekili Servet Yardımcı, Beyaz Futbol'da yayınlanan Derin Futbol programında önemli açıklamalarda bulundu. Fatih Terim'le ilgili olarak Yardımcı "Fatih Terim istifa etmeyecek. Federasyon olarak hocanın sonuna kadar arkasındayız" dedi.
Ozan Tufan’dan kötü haber
İzlanda-Türkiye maçında sakatlanan Fenerbahçeli Ozan Tufan yaklaşık iki ay sahalardan uzak kalacak. Milli futbolcu sakatlığıyla ilgili yaptığı açıklamada “Yaşadığım sakatlıktan dolayı dün geceden itibaren gösterdiğiniz ilgi, verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim. Tedavi sürecim başladı. Söz veriyorum çok çalışıp sahalara en iyi şekilde geri döneceğim" ifadelerini kullandı.
Ozan Tufan’dan kötü haber İzlanda-Türkiye maçında sakatlanan Fenerbahçeli Ozan Tufan yaklaşık iki ay sahalardan uzak kalacak. Milli futbolcu sakatlığıyla ilgili yaptığı açıklamada “Yaşadığım sakatlıktan dolayı dün geceden itibaren gösterdiğiniz ilgi, verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim. Tedavi sürecim başladı. Söz veriyorum çok çalışıp sahalara en iyi şekilde geri döneceğim" ifadelerini kullandı.
"Hedef Euroleague"
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın Sırp yıldızı Bogdan Bogdanovic, bu sezon Euroleague'i kazanmak istediklerini söyledi. Başarılı sporcu “Bu sezon benim için çok önemli. Geçen sezon Euroleague'de finale yükseldik ve bu sezon kazanmak için bu durum bizi motive ediyor. Bu sezon geçen 2 sezondan daha zor olacağını biliyoruz. Zira, Euroleague çok daha zor bir hal aldı ve Türkiye Ligi de her geçen gün daha iyiye gidiyor” dedi.
"Hedef Euroleague" Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın Sırp yıldızı Bogdan Bogdanovic, bu sezon Euroleague'i kazanmak istediklerini söyledi. Başarılı sporcu “Bu sezon benim için çok önemli. Geçen sezon Euroleague'de finale yükseldik ve bu sezon kazanmak için bu durum bizi motive ediyor. Bu sezon geçen 2 sezondan daha zor olacağını biliyoruz. Zira, Euroleague çok daha zor bir hal aldı ve Türkiye Ligi de her geçen gün daha iyiye gidiyor” dedi.
“Neymar daha iyi”
Brezilyalı efsane futbolcu Tostao, Neymar'ı yere göğe sığdıramadı. Tostao "Neymar şimdiden Romario ve Ronaldo'dan daha iyi” diye konuştu.
“Neymar daha iyi” Brezilyalı efsane futbolcu Tostao, Neymar'ı yere göğe sığdıramadı. Tostao "Neymar şimdiden Romario ve Ronaldo'dan daha iyi” diye konuştu.
2018 Dünya Kupası Elemeleri
Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 1.Tur dün gecenin sonuçları;
A Grubu
Belarus-Lüksemburg: 1-1
Hollanda-Fransa: 0-1
İsveç-Bulgaristan: 3-0
B Grubu
Andorra-İsviçre: 1-2
Faroe Adaları-Portekiz: 0-6
Letonya-Macaristan: 0-2
H Grubu
Bosna-Hersek-Güney Kıbrıs: 2-0
Estonya-Yunanistan: 0-2
Cebelitarık-Belçika: 0-6

Günün maçları; 
C Grubu
21:45 Çek Cumhuriyeti-Azerbaycan 
21:45 Almanya-Kuzey İrlanda
21:45 Norveç-San Marino
E Grubu
19:00 Kazakistan-Romanya
21:45 Danimarka-Karadağ
21:45 Polonya-Ermenistan
F Grubu
21:45 Litvanya-Malta
21:45 Slovakya-İskoçya
21:45 Slovenya-İngiltere

 Asya Elemeleri 3.Tur
A Grubu
 16:00 Özbekistan-Çin
17:45 İran-Güney Kore
19:00 Katar-Suriye
B Grubu
12:00 Avustralya-Japonya
15:30 Irak-Tayland
20:45 Suudi Arabistan-Birleşik Arap Emirlikleri 

Güney Amerika Elemeleri
23:00 Bolivya-Ekvador
23:30 Kolombiya-Uruguay
2018 Dünya Kupası Elemeleri Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 1.Tur dün gecenin sonuçları; A Grubu Belarus-Lüksemburg: 1-1 Hollanda-Fransa: 0-1 İsveç-Bulgaristan: 3-0 B Grubu Andorra-İsviçre: 1-2 Faroe Adaları-Portekiz: 0-6 Letonya-Macaristan: 0-2 H Grubu Bosna-Hersek-Güney Kıbrıs: 2-0 Estonya-Yunanistan: 0-2 Cebelitarık-Belçika: 0-6 Günün maçları; C Grubu 21:45 Çek Cumhuriyeti-Azerbaycan 21:45 Almanya-Kuzey İrlanda 21:45 Norveç-San Marino E Grubu 19:00 Kazakistan-Romanya 21:45 Danimarka-Karadağ 21:45 Polonya-Ermenistan F Grubu 21:45 Litvanya-Malta 21:45 Slovakya-İskoçya 21:45 Slovenya-İngiltere Asya Elemeleri 3.Tur A Grubu 16:00 Özbekistan-Çin 17:45 İran-Güney Kore 19:00 Katar-Suriye B Grubu 12:00 Avustralya-Japonya 15:30 Irak-Tayland 20:45 Suudi Arabistan-Birleşik Arap Emirlikleri Güney Amerika Elemeleri 23:00 Bolivya-Ekvador 23:30 Kolombiya-Uruguay