Fenerbahçe - Manchester United maçının ardından dış basında öne çıkan başlıklar

Avrupa Ligi A Grubu 4. maçında Fenerbahçe'nin Manchester United'ı 2-1 mağlup etmesi özellikle İngiliz basınında geniş yankı uyandırdı.

İşte Fenerbahçe - Manchester United maçının ardından dış basında atılan başlıklar
The Telegraph

                                    The Telegraph gazetesi, Fenerbahçe'nin iki muhteşem golle Manchester United'ı mağlup ettiğini belirtirken, İngiliz ekibin itibarında yine bir çöküş yaşandığını vurguladı.
The Telegraph The Telegraph gazetesi, Fenerbahçe'nin iki muhteşem golle Manchester United'ı mağlup ettiğini belirtirken, İngiliz ekibin itibarında yine bir çöküş yaşandığını vurguladı.
Mirror

                                    Mirror gazetesi de, Sow'un harika golünün Manchester United'a şok yaşattığını vurgulayarak, Kırmızı Şeytanların İstanbul'da sönük kaldığını belirtti.

Gazete, Fenerbahçe'nin formda ismi Lens'in de kendisini Sarı-lacivertli takıma kiralık gönderen Sunderland'e ne kaçırdıklarını gösterdiğini yazdı.
Mirror Mirror gazetesi de, Sow'un harika golünün Manchester United'a şok yaşattığını vurgulayarak, Kırmızı Şeytanların İstanbul'da sönük kaldığını belirtti. Gazete, Fenerbahçe'nin formda ismi Lens'in de kendisini Sarı-lacivertli takıma kiralık gönderen Sunderland'e ne kaçırdıklarını gösterdiğini yazdı.
BBC

                                    BBC, Fenerbahçe'nin iki harika golle Manchester United'ı mağlup etmeyi başardığını ifade ederken, Moussa Sow'u maçın adamı seçti.
BBC BBC, Fenerbahçe'nin iki harika golle Manchester United'ı mağlup etmeyi başardığını ifade ederken, Moussa Sow'u maçın adamı seçti.
The Sun

                                    The Sun, Wayne Rooney'nin son dakikalarda attığı golün, Manchester United'ın Fenerbahçe'ye yenilmemesi için yeterli olmadığını yazdı.
The Sun The Sun, Wayne Rooney'nin son dakikalarda attığı golün, Manchester United'ın Fenerbahçe'ye yenilmemesi için yeterli olmadığını yazdı.
Daily Mail

                                    Daily Mail, Mourinho dostça bir maç oynadıklarını söylüyor. Önündeki kızgın boğayı bile görmemiş...
Daily Mail Daily Mail, Mourinho dostça bir maç oynadıklarını söylüyor. Önündeki kızgın boğayı bile görmemiş...
Daily Star

                                    Daily Star: 'Gırtlakçı' Manchester'ın çöken yıldızları... Zlatan rakibine futbol yerine dövüş sanatlarını gösterdi.
Daily Star Daily Star: 'Gırtlakçı' Manchester'ın çöken yıldızları... Zlatan rakibine futbol yerine dövüş sanatlarını gösterdi.
Daly Express

                                    Daily Express: Dost ateşi
Daly Express Daily Express: Dost ateşi
Hollanda'nın AD Gazetesi 

                                    Hollanda'nın AD Gazetesi 'Manchester United'a Fenerbahçe sürprizi" manşeti ile yazdığı haberinde Fenerbahçe'nin iyi oyunla ve attığı muhteşem 2 gol ile Manchester'i devirdiğini yazarken, özellikle Moussa Sow'un attığı erken golün İngilizleri şaşırttığını ve oyun düzenini bozduğunu yazdı.
Hollanda'nın AD Gazetesi Hollanda'nın AD Gazetesi 'Manchester United'a Fenerbahçe sürprizi" manşeti ile yazdığı haberinde Fenerbahçe'nin iyi oyunla ve attığı muhteşem 2 gol ile Manchester'i devirdiğini yazarken, özellikle Moussa Sow'un attığı erken golün İngilizleri şaşırttığını ve oyun düzenini bozduğunu yazdı.
De Telegraaf

                                    Hollanda basınının bir diğer önemli gazetelerinden olan De Telegraaf da Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Lens'i manşetine taşıyarak "Lens, United karşısında parladı" manşetini attı. Hollandalı yıldız ve Moussa Sow'dan övgü dolu sözler ile bahseden gazete " Fenerbahçe'nin her 2 golü de fantastik vuruşlar ile geldi. De Gea'nin yapacağı bir şey yoktu" diye yazdı.
De Telegraaf Hollanda basınının bir diğer önemli gazetelerinden olan De Telegraaf da Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Lens'i manşetine taşıyarak "Lens, United karşısında parladı" manşetini attı. Hollandalı yıldız ve Moussa Sow'dan övgü dolu sözler ile bahseden gazete " Fenerbahçe'nin her 2 golü de fantastik vuruşlar ile geldi. De Gea'nin yapacağı bir şey yoktu" diye yazdı.